Dodaj do ulubionych

PrtitionMagic

10.09.05, 23:15
mam ten program na krążku ,podczas instalacji potrzebny jestnumer
seryjny,który można uzyskaćna stronie:
www.powerquest-consito.com
próbujewejść na tą strone i niewiem naprawde gdzie i jak tam można uzyskać
ten numer?????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: PrtitionMagic IP: *.acn.waw.pl 11.09.05, 00:00
      Ta strona jakoś tak "spamersko" mi się prezentuje - poszukaj informacji na
      stronie Symantec'a (przejął on niedawno Powerquest'a)
    • drops22 Re: PrtitionMagic 11.09.05, 12:04

Mam wersje 7.01 i nie wiem jak zdobyć ten numer?
      Może ktoś wie?
      Na stronie Symanteka jest tylko wersja 8.0
      • Gość: Pirat Morskie Oko Re: PrtitionMagic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:13
        drops22 napisał:

> Mam wersje 7.01 i nie wiem jak zdobyć ten numer?
        > Może ktoś wie?

Ja wiem :)
        Jak masz LEGALNY program to i numer do instalacji też masz.
        A skoro numeru nie masz to znaczy, że masz PIRACKI program.

A PIRACWO jest beeee !!!

> Na stronie Symanteka jest tylko wersja 8.0

A do wersji 7.01 numer był na stronie producenta programu ??? =:0
      • Gość: Greg Re: PrtitionMagic IP: *.acn.waw.pl 11.09.05, 15:38
        Rany... Do pirata i tak nie znajdziesz (Nie To Forum), zaś do legalnego ->
        wyślij maila do supportu z prośbą o powtórne wysłanie klucza, podaj swoje dane
        rejestracyjne i już.
    • Gość: Greg Nie zrozumiałeś? NIE TO FORUM IP: *.acn.waw.pl 11.09.05, 16:52
      Zapraszamy na coś pokroju alt.pl.pirackie
      • Gość: lechita Re:TO FORUM greg IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.09.05, 17:05
        To jest forum ,inaczej mowiac miejsce nieskrepowanej wymiany mysli,pogladow i
        informacji.Nie do Ciebie kierowano pytanie i nie ty bedziesz odpowiadal za
        dzialania niezgodne z przwem,wiec tak na przyszlosc jesli nie znasz odpowiedzi
        na zadawane pytania to poprostu nie pisz nic i daruj sobie swoje umoralniajace
        pogaduszki.
        • Gość: Greg Właśnie, że NTF!!! IP: *.acn.waw.pl 12.09.05, 12:41
          Nieskrępowanej? Owszem, ale w granicach prawa, a "nielegalne kopiowanie" zgodne
          z nim nie jest. Podałem parę wskazówek, jak na szybko odzyskać legalnie kupiony
          serial do PM (może masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?). Do dyskusji o
          programach explicite pirackich służy grupa dyskusyjna alt.pl.programy-pirackie,
          tam do takiego pytania bym się nie przyczepił, ale tutaj funkcjonuje coś
          takiego jak Netykieta (spytaj się Eressei lub Gray'a, jeśli nie wiesz, co to
          jest).
          • Gość: lechita Re: Właśnie, że NTF!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.09.05, 21:31
            Nie wiem skad ta kosciolkowa postawa ale jesli pytanie nie jest adresowane
            bezposrednio do ciebie to pozwol kazdemu decydowac i o pytaniu i o
            odpowiedzi .Mozesz oczywiscie "zakapowac" kolege z forum,po twoich agresywnych
            wypowiedziach stac cie na to.Ktos pyta,ktos inny odpowiada a to nie jest
            przestepstwo,nawet jesli podaje strony gdzie mozna sn znalezc albo nawet jesli
            podaje taki numer.To co reprezentujesz,nie ty jeden zreszta to taka polska
            zafalszowana uczciwosc.Gdyby sprawdzic ciebie i twoj business to pewnie z
            kryminalu bys nie wyszedl.Nie badz bardziej cesarski niz sam cesarz.
            • Gość: Greg Re: Właśnie, że NTF!!! IP: *.acn.waw.pl 12.09.05, 21:43
              Moja uczciwośc nie jest twoją sprawą, wybacz. Natomiast istnieje coś takiego
              jak porządek - czy złodzieje, włamywacze wychodzą na forum i pytają się, jak
              obrabiać banki czy też sami do tego dochodzą?
              Poza tym, jak już wspomniałem, każde forum ma swoje zasady, a pytanie o piraty
              łamie te obowiązujące tutaj - mówiłem, spytaj się moderatorów. Zresztą,
              lojalnie podałem miejsce, w którym można bez problemu takie pytania zadawać,
              więc nie wiem, o co masz pretensje.
              Poza tym, nie oceniałem osoby, tylko jej zachowanie (a że się pomyliłem, co
              wskazały późniejsze posty autora, to już inna kwestia), więc bądź łaskaw
              odstosunkować się ode mnie.
    • drops22 Re: PrtitionMagic 11.09.05, 19:37

Program ten znajduje sie na krążku gazety Komputer Swiat Ekspert 5/2003 i jest
      to pełna wersja .A w opisie podają,że trzeba wejść na strone
      www.powerquest-consito.com i tam można uzyskać za darmo numer...tylko jakoś
      nie bardzo moge dojść do tego:(
      • Gość: jap Re: PrtitionMagic IP: 195.136.36.* 12.09.05, 10:40
        drops22 napisał:
        >
        > Program ten znajduje sie na krążku gazety Komputer Swiat Ekspert 5/2003 i jes
        > t
        > to pełna wersja .A w opisie podają,że trzeba wejść na strone
        > www.powerquest-consito.com i tam można uzyskać za darmo numer...tylko jakoś
        > nie bardzo moge dojść do tego:(

Czyli było to dwa lata temu. Czas szybko leci, widocznie kramik z numerami już
        zamknęli, niestety.
    • forum0wicz Re: PrtitionMagic 12.09.05, 12:23
      Kiedyś była w sieci dyskietkowa wersja pqmagic 7 - zajmowała 1MB i uruchamiało
      się ją z czystego dosa (w XP można taką dyskietkę startową zrobić bez
      problemu). Nie pytała się o żadne numery seryjne - robiła partycje fat32, ntfs
      i linuksowe i bezproblemowo modyfikowała istniejące partycje z danymi.

Nie wypowiadam się co do legalności wersji programu, użytek na własne ryzyko.

Tradycyjnie przed pracą z PQMagic polecana archiwizacja danych, bo jest ryzyko,
      że może ci część z nich wciąć.
      • Gość: lechita Re: PrtitionMagic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.09.05, 21:35
        Ktos podal ci ten numer ale greg zakapowal goscia i post wycieli.
        • Gość: Greg Re: PrtitionMagic IP: *.acn.waw.pl 12.09.05, 21:45
          Nikogo nie "zakapowałem" - BTW. uspokój się i przestań rzucać oskarżeniami.
          • Gość: Bandyta Re: PrtitionMagic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:26
            UWAŻAJ!
    • drops22 Re: PrtitionMagic 13.09.05, 22:35

dzięki za odpowiedzi,szczególnie te ostatnie...
      • Gość: xx Re: PrtitionMagic IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 23:50
        przecież jest dużo numerów do PM w necie.
        • Gość: leopoldyna Re: PrtitionMagic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 01:57
          Wpisz w google crack, serial, itp. a dostaniesz 7,5mln seriali i więcej zabawek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka