Dodaj do ulubionych

Drogi Magazyn Samorządowy

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.11.05, 19:58
Nie życzę sobie żeby prezydent nie będący z Radomia, przybysz, intruz, w
ogóle nie związany z tym miastem i regionem wydawał moje pieniądze na
promowanie własnej osoby i swojego ugrupowania!!! Wolałbym, żeby te pieniądze
(nawet moje) przeznaczył na operację swojego "zniewalającego" takiego
jakiegoś krzywego uśmiechu. A jeżeli ma to być MAGAZYN SAMORZĄDOWY to głos w
nim powinni zabierać m.in. radni reprezentujący wszystkie ugrupowania w
Radzie Miejskiej. P.S.Langowskiego nawet nie komentuje. Wylizałby wszystko!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.com / *.com 28.11.05, 22:11
      też mi promocja w czymś co cięzko nazwać tv lepiej juz było by wydajć jakiś
      sensowny biuletyn o Radomiu a nie marnować nasze pieniądze i tak niedługo
      wybierzemy nowego lepszego prezydenta bo ten obecny nic nie zrobił dla tego
      miasta !!! jak ono może sie rozwijać przy 46 mln zł na inwestycje minimum
      powinno być 100 mln zł przez 4 lata to za następne 4 były by widoczne tego
      skutki ale lepiej sobie zrobić cyrk przed kamerami ja proponuje zamiast magazyn
      samorządowy zmienić nazwę na wybory samorządowe
    • Gość: kosa Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:52
      Tuba propaganadowa ala Urban za czasow komunizmu!!!!!!
    • Gość: Z daleka od Polski Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.dc.dc.cox.net 28.11.05, 23:24
      Przedstawiam Listę Niepowodzień Pan(ów) Prezydenta(ów) czyli OGROMNYCH braków w
      Radomiu, w kolejnosci ważnosci ustalonej wstępnie na tym forum:

- NOWYCH INWESTOROW
      - LOTNISKA CYWILNEGO
      - Dobrej i szybkiej komunikacji ze stolicą
      - MIEJSC PRACY
      - PROMOCJI RADOMIA
      - Dobrego wizerunku miasta
      - Miejsc do ciekawego spędzania wolnego czasu
      - Lobbingu na rzecz miasta
      - Funduszy z UE
      - Imprez na ogólnopolskim poziomie
      - Strony Internetowej www o inwestycjach radomskich
      - Nowoczesnego stadionu sportowego
      - Promowania Produktow Radomskich Producentów
      - Scieżek rowerowych
      - PROGRAMU NA ISTOTNE OBNIZENIE RADOMSKIEGO BEZROBOCIA
      - Lepszych Drog i Parkingow
      - Restrukturyzacji Politechniki Radomskiej, podniesienia jej rangi.
      - Biblioteki nowoczesnej i bogato wyposażonej zaangazowania w projekty lokalne,
      w rozwoj lokalnej społecznosci
      - Restrukturyzacji urzedu miejskiego, odchudzenie go, uproszczenie, otworzenie
      na "klienta"
      - Nowoczesnego zadaszonego Amfiteatru
      - Parkingu przy deptaku
      - Płaskich przynajmniej dwupasmowych ulic
      - Porzadku publicznego na odpowiednim poziomie i smietników (poza centrum)
      - Parku Wodnego, Komplesku Basenów
      - Pozbycia sie społek komunalnych: Administratora, Radpecu, MPK i pozostałych
      - Multikina, nowego kina wieloekranowego
      - Wyszukiwania ludzi z inicjatywą i promowanie entuzjazmu obywateli.
    • Gość: emka Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 00:05
      Przecież Gazeta też otrzymuje zlecenia na ogłoszenia urzedowe i instytucjonalne
      z magistratu, więc o co kruszy kopię????
    • Gość: Lenoms Finanse na promocję moga się znaleźć IP: *.internet.radom.pl 30.11.05, 15:57
      Wystarczy tylko stworzyć innej telewizji kablowej warunki do założenia
      konkurencyjnej sieci. Wtedy zminiejszą się rachunki i arogancja Vectry, poprawi
      się poziom usług. Oni powinni zapłacić za prawo emisji programu miejskiego, a
      nie obierać za to opłatę. Za Marcinkowskim szczególnie nie przepadam ale
      wdzięczy jestem, że zakończył rządy poprzedniej czerwonej szmaty.
    • Gość: radomianin Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: 82.139.35.* 30.11.05, 23:04
      Szkoda pieniędzy na ten program, lepiej promować miasto poza Radomiem niż
      wydawać na takie programy pieniadze w Radomiu
      • Gość: Lenoms Mam jeszcze jedno dobre źródło kasy IP: *.internet.radom.pl 30.11.05, 23:22
        W policji pracuje dwóch kompletnie niepotrzebnych obiboków, lobbystów i
        szpiegów - ich etaty nazywają się "kapelan". Nie dość, ze pobieraja poważne
        zarobki to jeszcze potem będą mieć konkretne emerytury. Proponuję przenieść ich
        do afryki na jakąś misję a zaoszczędzoną kasę podzielić pomiędzy wspomniany
        wyżej program i dom dziecka na ul. Kolberga.
        • Gość: d Re: Mam jeszcze jedno dobre źródło kasy IP: *.udn.pl 01.12.05, 08:57
          Kupili sobie program Tv, powinni też kupić sobie naród, który będzie ich lubił.
        • Gość: Policjant Re: Mam jeszcze jedno dobre źródło kasy IP: *.udn.pl 04.12.05, 10:34
          Nie wiem o jakich zarobkach tu mowa,bo kapelan jest przede wszystkim na 1/2
          etatu i to cywilnego za cale 400.-zl.Za te pieniadze jest codziennie dostepny
          dla kazdego bez drogi sluzbowej,zastepuje niejednokrotnie panie psycholoszki
          mlode niedoswiadczone .Przyjmuje zony policjantow gdzie grozi rozpad
          malzenstwa,udziela slubow policjantom,a ostatecznie tez prowadzi ich w
          ostatniej drodze na Firlej.Dlatego tego postu nie rozumiem,a tresc to
          nieporozumienie lub nie zrozumienie istoty funkcji kapelana w Policji.Szczesc
          Boze dla piszacego.Wesolych Swiat.
    • Gość: xx Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: 82.139.35.* 03.12.05, 22:38
      Dzisiejszy odcinek beznadziejny. Po co ten program
      • Gość: tv Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.udn.pl 04.12.05, 11:02
        Ale Gajewskiemu na koniec przywalili ostro.
        • Gość: KR! Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:43
          Kompletna pomyłka ten program pan prezydent Zdzisław Marcinkowski chwyta sie wszystkich możliwych dozwolonych haków aby wygrać wybory prezydenckie w 2006r. na które z całym szacunkiem nie ma szans.dość już robienia z RAdomia i jego mieszkańców ludzi małomyślących pan prezydent sie nie sprawdził brakuje mu wizji miasta Radomia i do tego jets mało radomski.Juz wielokrotnie na forum pisałem jakiego nam potrzeba prezydenta radomianina z klasą.
          • Gość: M. Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.12.05, 13:32
            Zapomniałeś jeszcze dodać, że jest STEROWALNY przez nadprezydenta.
            • Gość: KR! Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:06
              Pan Marcinkowski jest najgorszym prezydentem w historii Radomia , od 1990r. kompletnie zawiódł jako prezydent wszystkich mieszkańców miasta niewykorzystał szansy Radomia , nie wspiera radomskich inicjatyw , jest mało radomski , mało robi dobrego dla miasta.Szkoda , że od 3 lat nas reprezentuje , wiem ktoś powie mogliśmy mieć gorzej , ale na prawdę obecny prezydent miasta robi mało dla Radomia.Inwetsycje w mieście leża , te drogowe te sportowe , kiedy stadion , lotnisko?
              wybierzmy w 2006r. lepszych niż w 2002r. są tacy mogę zapewnić o tym wszystkich mieszkańców Radomia , w 227 tys. mieście są ludize z klasą , którzy nie będą chcieli sie wybić na plecach Radomia.
              • rebus03 Re: Drogi Magazyn Samorządowy 04.12.05, 16:17
                KR! napisał:
                < wybierzmy w 2006r. lepszych niż w 2002r. są tacy mogę zapewnić o tym wszystkich mieszkańców Radomia >

Kto to taki? proszę kilka nazwisk.
                • Gość: KR! Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:23
                  Rozejrzyj się uważnie po Radomiu sa młodiz ambitni ludzie , przed 30 tką , którzy by wnieśli dużo nowego lepszego do radomskiej rady miejskiej , przyjdzie czas na nazwiska toje rzuce tu na forum.Do kampanii jest jeszcze trochę czasu.pozdro wybierajmy zawsze najlepszych z przegranymi nikt nie gada tak to już w plityce bywa.
      • Gość: z miasta Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 10:47
        Łatwo napisać "beznadziejny". Może jakies konkrety? Tematy nieważne dla Radomian
        tam były, czy co ?
    • Gość: z miasta Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 10:51
      No to przecież byli tam radni niezależni i Wspólnota Samorządowa. Chyba, że mi
      się przywidziało. Obiektywizmu trochę prosze.
      • Gość: Komuch Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:18
        Tamaty bardzo ważne ale przedstawiane jako PROPAGANDA SUKCESU KTÓREGO NIE MA!!!
        NA SUKCES TRZEBA ZAPRACOWAĆ A WTEDY NIE BĘDZIE POTRZEBNA ŻADNA TUBA
        STEROWALNYCH DZIENNIKARZY.
        • Gość: z miasta Re: Drogi Magazyn Samorządowy IP: *.udn.pl 07.12.05, 07:33
          Aż obejrzałem jeszcze raz. "Przedstawiane jako propaganda sukcesu..." Tak ?
          Kilka liczba podanych przez Kacaka. Fakty. Opinia na temat skutków obniżenia
          podatków - fakty. Jakie są konsekwencje wycinki drzew, opinia na temat
          idiotyczności tej ustawy i rada, jak nie płacić wielkich kar. Fakty. Opitol
          Gajewskiego za propagandę sukcesu właśnie. I ?? Obiektywizmu trochę poproszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka