Gość: Aska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:10 Poszukuję dobrego bezpłatnego programu do tworzenia partycji na dysku, bez utraty danych. Proszę o pomoc. Dzięki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dzizys Re: Partycje IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 26.09.05, 14:58 Witam. Polecam Partition Magic, do pobrania z sieci za friko jak dobrze poszukasz. Jakbys nie mogla znalezdz to daj znac - dam ci konkretnego linka. Uwazaj zebys nie pobrala triala, nie robi zadnych zmian - tzn mozna ustawic ale jak wylaczysz program to nic sie nie dzieje. Szukaj takich do sciagniecia ktore maja okolo 50 mega. Pozdrawiam Link Zgłoś
anisua Re: Partycje 26.09.05, 15:46 www.epliki.pl/download-programy-p52-snyes.html podobno dobry jeszcze nie próbowałam, ale zamierzam:) Link Zgłoś
heniekwgazecie Re: Partycje 26.09.05, 15:50 anisua napisała: > www.epliki.pl/download-programy-p52-snyes.html > podobno dobry > jeszcze nie próbowałam, ale zamierzam:) To wersja demo nic tym nie podzielisz Link Zgłoś
heniekwgazecie Re: Partycje 26.09.05, 16:11 hmmm tu nie wypada :-) dawać takich rad :-) Sieci p2p Link Zgłoś
anisua Re: Partycje 26.09.05, 16:23 wiesz, napisałam, pomyślałam i też już wiem;) ale dzięki;P Link Zgłoś
diabel-tasmanski Bootitng 26.09.05, 18:51 Jest to boot manager , ale ma taenarzędzie do zarządznai partycjami przesuwanie, resize create - także na partycjach NTFS. Program tworzy dyskietke startową. Używlem tego i dzaiła nie rozwall systemu plików. www.terabyteunlimited.com/bootitng.html Link Zgłoś