Dodaj do ulubionych

Interwencja: komputery - Inflancka 71

25.10.05, 18:57
Czekam na informacje dotyczące oferty tego sklepu. O oszustwach,
niezgodnościach, również opinie o sklepie i jego reklamach. Piszcie na
listy@lodz.agora.pl lub dzwońcie na telefon 6316025 do końca tygodnia (do 30
października)
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: Interwencja: komputery - Inflancka 71 IP: *.acn.waw.pl 25.10.05, 20:50
      Czyżby chodziło słynne Komputery+Monell+Pronox+chciwość? www.uwagakomputery.pl
    • Gość: b00g13 Re: Interwencja: komputery - Inflancka 71 IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.10.05, 21:32
      A nie lepiej z tym na forum Łódź?

Tu jest afaik tylko trzech na stałe piszących łodzian.
    • Gość: niktabc@vp.pl Re: Interwencja: komputery - Inflancka 71 IP: *.toya.net.pl 26.10.05, 00:07
      ja też z Łodzi

www.uwagakomputery.pl

a co do Inflancka - same reklamy pokazują jak szanuje się klienta (brak numeru
      telefonu na ulotce)

a co więcej dla mnie to oszuści już po przyjżeniu się ulotce
    • hacoowna Re: Interwencja: komputery - Inflancka 71 26.10.05, 10:29
      mam na mysli informacje o własnych doświadczeniach ze sklepem, i sprzętem tam
      kupionym, informacje posłużą za materiał do artykułu w GW. dziękuję
      • Gość: Greg Re: Interwencja: komputery - Inflancka 71 IP: *.acn.waw.pl 26.10.05, 10:36
        Ale co tu pisać? Żeby coś powiedzieć, ktoś musiałby to g...o kupić, a będę taka
        ewentualność odradzał każdemu, kogo spotkam - po powody proszę się udać na
        www.uwagakomputery.pl!
      • Gość: b00g13 Re: Interwencja: komputery - Inflancka 71 IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.10.05, 14:32
        Ok, to może inaczej.

Tutaj z łodzi jestem ja, Gray i Nikt@abc
        O nikim więcej nie wiem i najprawdopodobniej są to tylko osoby zaglądające tu
        sporadycznie i raczej po poradę.
        Więc jeżeli chcesz sie czegoś dowiedzieć o kimś oszukanym w tym sklepie to
        szukaj wśród ludzi, którzy nie składają komputerów samodzielnie. Takich raczej
        tu nie znajdziesz bo oni tu zaglądają po porady.
        Na prawdę polecam wrzucenie tego posta na forum łódź.
        • k_r_m Re: Interwencja: komputery - Inflancka 71 12.12.05, 22:19
          też jestem z Łodzi, nie sporadycznie tutaj, ale raczej sporadycznie zabieram głos :)
      • alicjam80 Re: Interwencja: komputery - Inflancka 71 12.12.05, 22:05
        Witam,
        czy potrzebujesz jeszcze materiałów a propos firmy Komputery Sp. z o.o.??
        Właśnie jestem w trakcie wykręcania z tego zakupu mojej Mamy. Trwa ostra walka
        z bankiem.
        W razie, gdybyś jeszcze potrzebowała info - służę pomocą. Z drugiej strony sama
        chciałabym wiedzieć, czy sprawa z bankiem jest wygrana, czy nie..
        Pozdrawiam
        ala
        • Gość: Mikołaj Re: Kilka słów.... IP: HTTP1.* / *.tpnet.pl 12.12.05, 22:15
          Już dawno "zeznałem" tu z własnej woli że prowadzę taki interes
          (z wspólnikiem).
          Nie myślcie że nie znam potęgi reklamy i autoreklamy i nie wiem
          ile może zdziałać odpowiednio sformułowana "porada" i ile przynieść
          mi zysku. Uważam jednak takie czyny za niegodne człowieka uczciwego.
          Niestety nie każdy tutaj to rozumie, co już nie raz czytałem.

Uznaję prosta zasadę: praca jest pracą a porady tu to Przyjemność.
          Nie znoszę jedynie złodziejstwa, zwanego z niepojętych dla mnie
          przyczyn "piractwem".

Pozdrawiam
          • Gość: b00g13 Re: Kilka słów.... IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.12.05, 22:45
            Przyczyny są takie, że "złodziejstwo" i piractwo to są dwie rózne rzeczy. A to,
            że nawet tutaj się czasem je podaje wymiennie, wynika jedynie z niechęci do
            tłumaczenia wszystkim różnic. W gruncie rzeczy jak ktoś jest na tyle
            inteligentny by tym probelmem się zainteresować, powinien też być na tyle
            inteligentny by sam go rozwiązać.
          • gray Re: Kilka słów.... 12.12.05, 22:54

'taki', czyli polegający na wciskaniu kitu niezorientowanym w temacie?
            • Gość: Mikołaj Re: Kilka słów.... IP: HTTP1.* / *.tpnet.pl 12.12.05, 23:04
              gray napisał:

> 'taki', czyli polegający na wciskaniu kitu niezorientowanym w temacie?

Nie. Sklep komputerowy z serwisem. Nie mamy nic wspolnego z tym z tytulu.
              Nie oszukujemy bo nie musimy. Napisalem swoja uwage przy okazji. Nie wiem
              bowiem czy nie jest to nagonka (przezylem takowa za Millera) ale jesli to
              fakt, piszczie. Pamietajcie jedynie o konkurencji - czesto wrednej.
              Nie wiem zatem skad zlosliwosc bo przeciez wcale nie namawiam tu do zakupow
              u siebie.
              A spam tu bywa bardzo czesto, i niechetnie go kasujecie - pokazac?

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka