Dodaj do ulubionych

Toshiba Satellite M40X-163

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 10:47
Zamierzam kupić tego laptopa. Używany ma być tylko do 4 rzeczy.

1. Offcie
2. Skype
3. Filmy
4. Muzyka

Co o nim sądzicie, jakie są wasz doświadczenia w pracy z nim. Jaki wpływa na
pracę systemu ma zawarty w nim Celeron 1.63. A co z grafiką ? Zintegrowany
układ WXGA Intel 910GML można porównac np. do ? Prosze o jakiekolwiek opiie na
temat tego notebooka. Dzieki i pozdrawiam.

www.notebook.strefa.pl/toshiba-satellite-m40x-satellite-m40x-163-psm4xe-02001fpl-2lt-notebook/
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek_czwa Re: Toshiba Satellite M40X-163 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 15:36
      Ja tam nie mialem nigdy z nim do czynienia.
      Ale jak jego zastosowania maja sie ograniczac tylko do tego co wymieniles to
      ten laptop jest AZ NADTO.
      A grafika - no coz, w DOOM 3 to pewnie nie zagrasz, a do filmow i normalnej
      pracy wystarczy.Chyba nie ma sie co nad nia szczegolnie rozwodzic.
    • byfauch Re: Toshiba Satellite M40X-163 26.10.05, 22:05
      "Ofcie" :))) jest cokolwiek pamięciożerne ale 512 MB i stosunkowo szybki
      procesor to, jak mój poprzednik napisał, nawet za dużo.
      Do tego co mówisz wystarczyłaby Tecra 9100.
      • Gość: irwin Re: Toshiba Satellite M40X-163 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:52
        Oczywiscie chodziło o OpenOffice 2.0, sorki za bledy i dzieki za odpowiedzi.
        Przyznam, że nieznam się za bardzo na notebookach stad moje pytania. Jeszcze raz
        dzieki i pozdrawiam, jesli ktos chcialby jeszcze cos dodac w tym temacie to
        czekam . Dzieki bardzi i pozdrawiam
    • Gość: Laki_luke Re: Toshiba Satellite M40X-163 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:18
      laptop jest dobry dla ludzi ktorzy sie przemieszczaja i musza miec pod reka caly
      czas dokumenty itd. Dl zwyklego smiertelnika o wiele lepiej jest kupic normalny
      komputer bo za te same pieniazki mozna miec o wiele lepszy sprzet.
      Jezeli ktos musi miec dostep do swoich dokumentow w kilku miejscach w ciagu dnia
      sadze ze wystarczy po prostu pendrive i po klopocie.
      • Gość: misiek_czwa Re: Toshiba Satellite M40X-163 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:41
        Gość portalu: Laki_luke napisał(a):

> laptop jest dobry dla ludzi ktorzy sie przemieszczaja i musza miec pod reka
        caly czas dokumenty itd. Dl zwyklego smiertelnika o wiele lepiej jest kupic
        normalny komputer bo za te same pieniazki mozna miec o wiele lepszy sprzet.
        > Jezeli ktos musi miec dostep do swoich dokumentow w kilku miejscach w ciagu
        dnia sadze ze wystarczy po prostu pendrive i po klopocie

W sumie racja.
        Problem lezy chyba w psychice ;).Laptop to taka fajna zabawka ktorej jak sie
        juz raz posmakuje to chce sie ja miec....
        I ja tez chce miec :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka