jasmina_tdi 27.10.05, 11:18 Podajcie proszę jakieś linki - to co mam odzyskuje pliki, ale uszkodzone. Muszę odzyskać dokumenty zapisane w Wordzie........ Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: b00g13 Re: Poszukuję programów do odzyskiwania danych IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.10.05, 11:36 www.google.pl/search?q=file+recovery Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Poszukuję programów do odzyskiwania danych 27.10.05, 13:39 Dzieki, rozumiem, że wszystkie są jednakowo dobre. Nigdy bym na to nie wpadła. Może zamiast traktowac mnie jak półgłówka i wpychac wyszukiwarkę może byś coś konkretnego polecił. Gość portalu: b00g13 napisał(a): > www.google.pl/search?q=file+recovery Link Zgłoś
polokokt Re: Poszukuję programów do odzyskiwania danych 27.10.05, 13:52 ale nie ma jednego dobrego programu do odzyskiwania danych albo nawet do odzyskiwania plikow WORDa jak w Twoim przypadku. W ogole odzyskanie danych to jest skomplikowana sprawa i firmy na tym zarabiaja konkrtne pieniadze (a i one nie sa w stanie odzyskac w 100% przypadkow). jesli na dysku w miejscu gdzie byl zapisany ten plik komputer juz cos nadgral to szansa na odzyskanie pliku maleje i takich zaleznosci jest pewnie wiecej. Co z tego ze mi udalo sie odzyskac plik przy pomocy programu PC INSPECTOR File Recovery, bo u Ciebie moze byc zupelnie inna sytuacja i ten program bedzie sie nadawal tylko do kosza... Jedyna metoda to metoda prob i bledow i znalezienie programu ktory bezie dobry w tym przypadku. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Laki_luke Re: Poszukuję programów do odzyskiwania danych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:50 Easy Recovery z firmy Ontrack Link Zgłoś
maestro_xp Re: Poszukuję programów do odzyskiwania danych 27.10.05, 13:59 jeszcze jedno - jak najmniej, albo wcale nie zapisuj niczego na dysku, na którym miałaś te utracone pliki aby ich nie nadpisać - wtedy będą nie do odzyskania Link Zgłoś
Gość: Laki_luke Re: Poszukuję programów do odzyskiwania danych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:20 nie no do odzyskania to beda.... tyle ze juz nie w domowych warunkach a w laboratorium i nie za free tylko za gruba kase :) Link Zgłoś
neder Re: Poszukuję programów do odzyskiwania danych 27.10.05, 14:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=15679891&a=18810528 Link Zgłoś