Dodaj do ulubionych

Brak reakcji

12.11.05, 13:59
Juz drugi raz zdarzyło mi sie, że komputer zupełnie nie reagował na ruchy
myszą. Wyczyściłam mysz, zmieniłam baterie i dalej nic.Mam mysz
bezprzewodową.Po penym czasie (dość długim) wszystko zaczęło funkcjonować jak
należy. co się stało?
Obserwuj wątek
    • Gość: Laki_luke Re: Brak reakcji IP: 80.51.247.* 12.11.05, 14:21
      bo jak masz mysz bezprzewodowa to stacja dokujaca musi sie zgrac z mysza jezeli
      chodzi o czestotliwosci. Nie wiem jaka masz mysze i jak sie to u ciebie odbywa
      ale u mnie jest tak ze najpierw musze nacisnac guziczek w stacji dokujacej a
      pozniej jak mruga swiatelko (w ciagu 30 sek) musze nacisnac taki maly przycisk w
      myszy ktory jest pod spodem. To tak obrazowo:)
      Podejrzewam ze w twoim przypadku moze byc podobnie. Zajrzyj do instrukcji.
    • Gość: Renia Re: Brak reakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 14:29
      Obejrzałam wszystko dokładnie nie ma żadnych przycisków.
      • randybvain Co to za typ myszy? 12.11.05, 14:45
        Nawet mój Logitech ma dwa przyciski na spodzie - jeden do wyłączania myszki, a
        drugi connect, aczkolwiek zawsze samo się łączy. Może ci się obluzował konektor
        w USB?
        • Gość: Renia Re: Co to za typ myszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 14:54
          Najnowsza to ona juz nie jest-A4TECH.Nadal twierdzę, że żadnych przycisków nie
          ma.Przepraszam, ale nie wiem co to jest USB.
          • Gość: Laki_luke Re: Co to za typ myszy? IP: 80.51.247.* 12.11.05, 14:59
            USB to takie zlacze za pomoca ktorego podlaczasz "kablowa czesc zestawu" do
            komputera. Jest to taka plaska prostokatna wtyczka.

Co do tego przycisku to poszukaj dokladniej bo cos musi byc. MOze byc male
            ledwie widoczne. Zajrzyj do instrukcji koniecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka