fleur1 25.12.05, 20:03 Często dostaję od znajomych pocztę z ładną papeterią, ale nie mogę jej przesłać dalej, czy to możliwe? Link Zgłoś Obserwuj wątek
darekkr1 Re: Ponownie Mozilla Thunderbirth 26.12.05, 13:58 Tak. O ile masz ustawione zeby zawsze wysylal listy w formacie tekstowym a nie html. Mozna to zmienic w opcjach sekcja tworzenie i tam opcje wysylania. Link Zgłoś
darekkr1 Re: Ponownie Mozilla Thunderbird 26.12.05, 14:28 to sie pisze Mozilla Thunderbird :) Link Zgłoś
fleur1 Re: Ponownie Mozilla Thunderbird 26.12.05, 15:14 Skopiowałam nazwę programu z poprzedniego pytania związanego z tym programem, przepraszam za błąd. Link Zgłoś
fleur1 Re: Ponownie Mozilla Thunderbird 26.12.05, 15:22 Nie działa niestety i tła mi znikają. Link Zgłoś
darekkr1 Re: Ponownie Mozilla Thunderbird 26.12.05, 16:35 Mozesz podac troche dokladniejszy opis? Co masz ustawione w opcji ktora podalem wyzej rowniez. Jeszcze podczas wysylania jest w menu opcje wyslij wiadomosc jako .. i tam mozna wybrac tylko html html +tekst i sam tekst. Wybierz html + tekst Link Zgłoś
fleur1 Re: Ponownie Mozilla Thunderbird 26.12.05, 20:11 Darku! Wyprobowalam rozne opcje i nie dziala, a jak ustawilam w poczcie html + tekst, to nawet obrazka nie przeslalo, takiego ktory dodalam w e-mail (nie jako zalacznik), w wersji html obrazek byl, ja go widze w wersji html+tekst, ale odbiorca nie. Mysle, ze Thunderbird nie potrafi tego zrobic. Programu uzywam od niedawna. Link Zgłoś
darekkr1 Re: Ponownie Mozilla Thunderbird 26.12.05, 20:37 Programu uzywam od jakiegos czasu i Wiem ze program potrafi :) Niektore opcje sa co prawda troche poukrywane ale na pewno sie da. zobacz jeszcze tu mozillapl.org/projekty/FAQ/KurierPoczty?v=9wu#h35-3 tam to jest wyjasnione dosc dokladnie a ja moglem cos pomylic :) Link Zgłoś
fleur1 Re: Ponownie Mozilla Thunderbird 02.01.06, 16:33 Dziekuję za odpowiedzi, jeszcze z tym powalcze, ale ani razu mi się nie udało w róznych konfiguracjach. Link Zgłoś
Gość: Uszatka Mozilla Thunderbird IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.01.06, 19:44 A może to odbiorca nie ma ustawionej opcji, by odbierać pocztę w postaci HMTL? Funkcja odbierania poczty tylko w postaci tekstowej może być także elementem zabezpieczeń antywirusowych. Link Zgłoś
Gość: Gobi Re: Ponownie Mozilla Thunderbirth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:52 nie cierpię ładnych papeterii, nie cierpię filmów przysyłanych bez potrzeby, nie cierpię czekać na ściągnięcie tych wszystkich śmieci, które mają uprzyjemniać życie, a tylko przeszkadzają. Link Zgłoś
darekkr1 Re: Ponownie Mozilla Thunderbirth 02.01.06, 21:32 Kazdy jakies hobby ma niektorzy lubia sobie na przyklad ponarzekac :) Nowy rok jest, wiecej optmizmu i checi do zycia poprosze :D Link Zgłoś