Gość: blondyna IP: *.aster.pl 03.01.06, 14:42 Bardzo błagam was o pomoc. Chciałam zainstalować winde 95 i nie wiem jak mam to zrobić.Obecnie na kompku pracuje mandrake linux. Prosze pomocy!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Fred Re: Problem z instalką windowa POMOCY PILNE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 15:33 Na poczatek wystarczy wlozyc dyskietke/plyte CD do stacji dyskietek/napedu CD a nastepnie zrestartowac kompa majac w BIOSie ustawione uruchomienie najpierw z dyskietki lub CD. Dalej powinno pojsc juz jak z platka. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: blondyna Re: Problem z instalką windowa POMOCY PILNE!!! IP: *.aster.pl 03.01.06, 17:32 No niestety nie daje się.Nie wiem co robić dalej?Może zainstalować xp ale mam tylko kopie bez licencji. Link Zgłoś
Gość: Szpaq Re: Problem z instalką windowa POMOCY PILNE!!! IP: 212.160.196.* 03.01.06, 17:45 Win 95 nigdy nie instalowalem ale pewnie podobnie jest jak w win 98, zrob porzadek z partycjami, np fdisk z dyskietki startowej (tam byl chyba fat 16 ale niejestem pewny czy fat 32 bedzie dzialal) a potem juz odpal plyte z bota lub uruchamiajac z dyskietki poszukaj pliku setup.exe w folderze z win95 Link Zgłoś
Gość: blondyna Re: Problem z instalką windowa POMOCY PILNE!!! IP: *.aster.pl 03.01.06, 17:57 Szpaq dzięki ale to dla mnie czarna magia.Zaraz przyjdzie znajomy co sie zna i zobaczymy.Zyczcie mu powodzenia. Link Zgłoś