Dodaj do ulubionych

ACER - ocena notebook'ow tej marki

09.01.06, 17:05
mialbym prosbe o ocene tej marki notebookow przez osoby, ktore mialy juz jakos
doczynienia z laptopami tej firmy - maja, mieli lub sprzedaje je. Prosze o
wskazanie najczestrzych wad i zalet ACERow oraz ewentualnie o wskazanie jesli
nie ta marka to co do 3000-3500 zl z mozliwie najlepszymi parametrami
Obserwuj wątek
    • Gość: steve Re: ACER - ocena notebook'ow tej marki IP: 156.17.92.* 09.01.06, 18:17
      Tani i badziewny sprzęt,
      Znam 2 osoby co se kupiły to coś, i w jednym przypadku błyskawicznie siadła
      nagrywara, a drugi strasznie sie przegrzewał tak że trzymanie go na kolanach
      nie należy do przyjeemności.
    • Gość: JacekKra Re: ACER - ocena notebook'ow tej marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:55
      Toshiba L20-183

www.bitcomputer.pl/product.php?id=2257
    • Gość: yolo szwarc Re: ACER - ocena notebook'ow tej marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:59
      Moj przyjaciel pracuje w firmie, ktora kupila kilka acerow jako laptopy dla pracownikow. O ile pamietam z 15 kompow w 3 czy 4 siadla matryca - pojawily sie nieaktywne pionowe pasy (martwe czarne)
    • Gość: bart Re: ACER - ocena notebook'ow tej marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:18
      tylko dell i hp
      • Gość: agnieszka Re: ACER - ocena notebook'ow tej marki IP: *.net / *.skorosze.net 10.01.06, 11:06
        a co z asusami??
    • Gość: Reader A ja IP: *.ericsson.net 10.01.06, 11:13
      mam Acera TravelMate 2300LC i od roku intensywnego uzywania zadnych klopotow.
      Oczywiscie bateria ma juz polowe poczatkowej pojemosci ale to wynika ze sredniego
      8 godzinnego, codziennego uzywania.
      LCD bez problemu, tak jak i nagrywarka CDRW i baaardzo wygodna (aczklowiek to
      subiektywne) klawiatura.
    • mariner4 Re: ACER - ocena notebook'ow tej marki 10.01.06, 12:07
      Miałem ACERA w 1995 r i teraz. Nie mam zastrzeżeń.
      M.
      • Gość: hm Re: ACER - ocena notebook'ow tej marki IP: 193.111.144.* 10.01.06, 13:44
        Mam Acera Travel ...coś tam ... raczej do użytku ludzi, którzy zbyt wiele nie
        wymagają. Teraz kupiłbym coś innego. Chociaż ... dobry w zimie ... grzeje aż
        miło - a jak szumi wentylator .....
        • mariner4 Re: ACER - ocena notebook'ow tej marki 10.01.06, 17:08
          Wentylator szumi w laptopach wyposażonych w zwykłe procesory. CPU Centrino
          pracuje cicho.
          M.
    • Gość: pedziwiatr Re: ACER - ocena notebook'ow tej marki IP: *.netair.pl 10.01.06, 19:09
      Tandeta ! Po 3 mcach te komputery wygladaja jak smiecie. I sie strasznie psuja oraz maja naganny serwis. IMHO zabawka dla maniakow, ktorzy beda go co miesiac latac.
    • nothingcanstopmenow Re: ACER - ocena notebook'ow tej marki 10.01.06, 19:16
      a ja mam Acera TM 542 LCI od półtora roku. I tak: to prawada że się przegrzewa.
      Drugi problem to że czasami przy właczniu się zawiesza- nikt mi nie potrafił
      pomóc. Choć mi się to już nie zdarza. No i po roku dwa klawisze przestały
      działać -niczym nie zalałem. Po prostu przestały działać. Ale muszę przyznać,
      że w serwisie w Wawie dokonali naprawy i wymainy całej klawiatury w ramach
      gwarancji. To tyle. Bo poza tym jestem b. zadowlony. Szczególnie że nie
      zintegorwana karta graficzna ATI Radeon i duża rozdzielczość obrazu 1400 1050
      daje możliwość grania w nawet wymagające gry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka