Dodaj do ulubionych

czy kupic kompa z media markt?????

10.01.06, 15:27
jak myslicie kupic kompa z media markt ?????? niemam 2200 gotówki a na raty
mógłbym sobie pozwolic . komp ma byc uzywany przedewszyskim do gier czy np.
grafika wystarczy Ge force FX55000 256
i Pen.4 procek napiszcie szybk bo moze pojade dzisiaj ??? dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Lothar Re: czy kupic kompa z media markt????? IP: 195.116.211.* 10.01.06, 15:37
      Kup w sklepie komputerowym zestaw na raty jak sie nie znasz, nie bierz w Media Markt
      • Gość: Lothar Re: czy kupic kompa z media markt????? IP: 195.116.211.* 10.01.06, 15:39
        Ta karta graficzna jest kiepska nie bierz jej
    • Gość: zed Re: czy kupic kompa z media markt????? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.01.06, 15:46
      Nie kupuj. Mój kumpel kupił w Media, miał GeForce 5200, pytał się faceta czy ta
      karta jest na 128-bitowej szynie, facet powiedział że tak, a w domu okazało się
      że na 64. Stacja dyskietek była od początku padnięta, a DVD padło po kilku
      miesiącach. Nie polecam naprawdę. Są sklepy w których równie tanio złożysz kompa
      z części jakich będziesz chciał.
      • Gość: marian Re: czy kupic kompa z media markt????? IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 13.01.06, 12:45
        obojetnie czy 128 czy 64bit GF5200 to bardzo slaba karta, wiem bo mam, cale
        szczescie nie gram
    • Gość: JacekKra Nigdy w życiu !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:03
      • Gość: ktos Re: Nigdy w życiu !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:10
        nie kupuj!!!!
        • Gość: Azazel Re: Nigdy w życiu !! - Why???????? IP: 199.67.203.* 10.01.06, 16:18
          Panikę siejecie, Kupiłem już trochę różnych rzeczy w Media w tym Laptopa i nie
          mam żadnych problemów. A jak ktoś jest lewy to wszędzie go wydymają.. Aha - nie
          pracuję w Media ;)
          • Gość: zed Re: Nigdy w życiu !! - Why???????? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.01.06, 17:22
            Co to znaczy że ktoś jest lewy ? Np przychodzi klient do Media Markt. I po czym
            rozpoznają że jest "lewy" ? I co wtedy robią ?
            • Gość: Royal Re: Nigdy w życiu !! - Why???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:24
              wtedy go dymają.
              • nie_mam_czasu Re: Nigdy w życiu !! - Why???????? 10.01.06, 17:26
                "lewy" oznacza brak wiadomosci na temat tego co kupujesz. w praktyce wiaze sie
                to z tym ze potencjalny przedawca moglby Ci wcisnac kazdy chlam zachwalajac jego
                wyzszosc i wspaniala uzytecznosc w porownaniu z innym (u konkurencji)

tak rozumuje :)))
                • Gość: zed Re: Nigdy w życiu !! - Why???????? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.01.06, 17:29
                  jak jest gotowy zestaw to nic ci innego nie wcisną. Mój kumpel kupił i się
                  przejechał. Dlatego mówię, w życiu bym kompa w Media nie kupił. Jakiś sprzęt
                  typu telewizor owszem, ale nigdy kompa.
                • Gość: Azazel Re: Nigdy w życiu !! - Why???????? IP: *.aster.pl 10.01.06, 17:55
                  Otóż to!
              • Gość: zed Re: Nigdy w życiu !! - Why???????? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.01.06, 17:26
                Widzę że wiesz coś niecoś o tym misiu. Fajnie chociaż było ?
                • Gość: Azazel Re: Nigdy w życiu !! - Why???????? IP: *.aster.pl 10.01.06, 17:56
                  No sympathy for fools.
    • ncc1701-d Re: czy kupic kompa z media markt????? 10.01.06, 18:02
      absolutnie tam nie kupuj, tam jest po prostu dużo drożej niż gdziekolwiek
      indziej.
      • Gość: media lipa Re: czy kupic kompa z media markt????? IP: *.crowley.pl 10.01.06, 18:50
        Moja wyprawa do Media Markt ok. roku temu:
        Szukałem jakiejś wmiare fajnej prostej cyfrówki i znalazłem takową wtedy to był
        Canon PowerShot A75. Poczytałem trochę w internecie i okazało się ze to całkiem
        niezły aparacik. Udałem się więc do Mediamarkt i tu nagle od sprzedawcy
        dowiedziałem się żebym niebrał Canona bo to dziadostwo i maja dużo reklamacji i
        lepiej będzie jak wezmę inną cyfrówkę (jak się okazało później chciał mi wcisnąć
        taki złom niepodam jednak marki i modelu) . Zdziwiłem się trochę i podziękowałem
        ślicznie za informacje. Niedawało mi to jednak spokoju i wychodząc z Mediamarkt
        udałem się do punktu gdzie składa się reklamacje . Grzecznie zapytałem młodą
        panią czy dużo przyjmują do reklamacji Canonów A75 . A pani odpowiedziała mi ze
        zdarzył sie jej bodajrze jeden innych jest trochę więcej .
        Kupiłem oczywiście tego CanonaA75 ale w innym sklepie działa on super do dnia
        dzisiejszego.
        Zastanawiam się czy w Mediamarkt na siłę nie wciskają różnych pierduł
        zachwalając je że są super.
        • Gość: BR Re: czy kupic kompa z media markt????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:28
          Nie trzeba zachwalać towaru, który się dobrze sprzedaje. Sprzedawca zawsze
          zachwala to czego nie może sprzedać.
    • qqbek Re: czy kupic kompa z media markt????? 11.01.06, 01:40
      Jeżeli chcesz kupić coś trochę (czytaj- najczęściej dużo) drożej niż gdzie
      indziej, trochę lepiej złożone (bo konfiguracja była przetestowana raz, gdy
      zaczynali składać) ale za to z podzespołów, których nakupili za dużo i nie mieli
      komu wcisnąć... droga wolna.

Ja polecam jednak kilka wizyt w sklepach komputerowych. Naprawdę da się złożyć
      solidny sprzęt taniej niż w hipermarketowych "superofertach". Hipermarkety
      sprzedając komputery najczęściej sprzedają cieniutkie konfiguracje za wygórowane
      sumy. GeForce FX5500 256 tak się ma do nowych gier, jak pięść do nosa mniej
      więcej. Jeżeli już mamy awersję do Radeonów, to lepiej niżej niż NVidia 6600 nie
      próbować. Jedyne naprawdę tanie zestawy komputerowe pojawiają się w Makro
      Cash&Carry, ale: 1- wiedzą o tych ofertach tylko otrzymujący ichnią gazetkę;
      2-najczęściej "rzucają" 2-3 zestawy na cały market, żeby zwabić klientów, 5
      minut po otwarciu zostaje smutna tabliczka z ceną.
    • Gość: Szmaty na raty Jakie RATY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 07:51
      mario-b24 napisał:

> jak myslicie kupic kompa z media markt ?????? niemam 2200 gotówki a na raty
      > mógłbym sobie pozwolic

A co do RAT ma Media Market ?

Umowę ratalną i tak podpisujesz z konkretnym BANKIEM a nie sklepem !
      Media Market jest TYLKO pośrednikiem - jak każdy inny sklep.
      W każdym dobrym sklepie komputerowym sprzedają na raty :)
      Nie wiedziałeś o tym ? :(

• Gość: Alex Re: czy kupic kompa z media markt????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 01:06
      NIGDY W ZYCIU
      • Gość: Misza Re: czy kupic kompa z media markt????? IP: *.rwe.com 13.01.06, 13:05
        A ja kupiłem i jestem zadowolony sprzęt chodzi ponad rok.
        Z tym że po trzech miesiącach padła płyta główna :-( .
        • vitoleone Re: czy kupic kompa z media markt????? 13.01.06, 13:17
          Przed swietami kupilem Acer 2403 /,panoramiczny ekran,karta
          bezprzewodowa,zainstalowany najnowszy Windows,Norton,system
          ratowania,antyspyware itd./Dziala super,karta bezprzewodowa jest b.czula i mam
          Internet w dowolnym miejscu.Ekstra kolory a rozdzielczosc taka ze nie widac
          rastru.To juz 3-ci laptop w ciagu 4 lat i wszystkie dzialaly o.k.,a w dodatku
          sa TANIE !
    • Gość: jacek Uwaga:naprawa trwa 21 dni roboczych (czyli 4 tyg.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:30
      Nie polecam tej firmy. Kupiłem tutaj odtwarzacz MP3, który od razu się popsuł i właśnie mija 19 dni, a ja dalej czekam na załatwienie reklamacji.
    • Gość: gdsgs Re: czy kupic kompa z media markt????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 03:52
      ogolnie tam lepeij nie kupowac czegokolwiek - maja towary tansze bo wracaja
      naprawione z serwisow i sprzedawane jako nowe , a te ktore sa naprawde nowe to
      czesto juz W ICH BRUDNYCH PALUCHACH SIE OBRACALY ostatnio kupilem glosniki
      infinity to brudne membrany byly zakurzone po wewnetrznej bo tam wyczyscic ich
      nie mogli a na zewnetrznej czysciutkie jade je oddac powiem zeby mi dali
      czysciutkie nieuzywane albo zwrot kasy pedaly
    • Gość: maniek Re: czy kupic kompa z media markt????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:16
      nigdy nigdy!! w SFK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka