Dodaj do ulubionych

komputer mi sie resetuje:\

12.01.06, 17:03
więc tak: komputer mi sie resetuje lub wychodzi z gry albo wyskakują błędy krytyczne(ale najczęściej to pierwsze).
np. prince of persia warrior within wychodzi mi z gry i pisze tak: niespodziewane zamknięcie programu. Zapoznaj sie z plikiem read.me
albo nfs mw resetuje sie komp a jak sie uruchomi wyskakuje błąd: system odzyskał sprawność po powaznym błędzie(albo coś takiego)
i jeszcze serious sam second encounter wychodzi mi z gry nawet nie podając powodu po jakichś 2 do 5 minut. czy moze mi ktos pomuc??
wymieniłem te trzy gry bo w nie najczęściej gram.
moje parametry komputera:
pentium III 866 mhz
256 sdram pc 133
karta geforce 3 titanum 64 mb
płyta msi ms 6323
Obserwuj wątek
    • Gość: noname Re: komputer mi sie resetuje:\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:38
      sprawdź , czy kondensatory na płycie głównej są wypukłe (wyschnięte) - jeśli
      tak to jest przyczyna!!!
      Jeśli nie to ... szukaj dalej!
    • Gość: MCat Re: komputer mi sie resetuje:\ IP: *.bydgoszcz.agora.pl 12.01.06, 19:34
      Toż ty masz już zabytek, a odpalasz takie gry, sprawdź zasilacz, sterowniki,
      temperaturę, pamięci itp.
    • Gość: raffi Re: komputer mi sie resetuje:\ IP: *.pila.agora.pl 12.01.06, 19:37
      może zbyt ambitne gry odpalasz na takim sprzecie ja mam septrona 3000+ 64 bit i
      nfs mw chodzi mi tyle o ile. Przyczyną może byc uszkodzona pamięć i gdy jest
      cala wykorzystwana przez wymagającą giere to sie komp zwiesza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka