Dodaj do ulubionych

Jaki telefon z oferty plusa ???

IP: *.euv 04.11.02, 17:51
Czy moze ktos wie gdzie mozna zobaczyc jakies testy komórek. Mam teraz nokie
3310 i wielokrotnie miałem zamiar rozbic ją o ściane. Jej działanie jest
dalekie od doskonałości. Z tego co słyszalem to soniacze tez nie są zbyt
rewelacyjne. Wiec jaki telefon byscie mi doradzili. Najlepiej któryś dostepny
w promocji PLUSA i nie droższy niż 250 PLN. Wielkie dzięki za rade.

Pozdrawiam
Gazeciarz
Obserwuj wątek
    • przemo_to_ja Re: Jaki telefon z oferty plusa ??? 05.11.02, 10:15
      Hej
      Myślę po pierwsze że to nie to forum. A skoro już tu jesteś to wejdź może na stronę www.fkn.pl a tam
      są testy porównawcze telefonów.
      Pozdrawiam

• Gość: zdzichu Re: Jaki telefon z oferty plusa ??? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 10:22
      nie wiem czy w plusie jest panasonic ale u mnie w rodzinie wszyscy maja telefony tej firmy(problemy miałem tylko ja z gd93 bateria trzymała mi 1 dzień wiec zaniosłem go do servisu i w ciagu 3 dni mi naprawili teraz trzyma 4-5 dni ale jakoś dziwnie czas ładowania skrócił mi sie z 90 do 45 minut.)Podobno dobre sa ericssony(nowej noki nie kupuj podobnierz sypia sie tak jak swojego czasu noki 8210)
      • Gość: ceti Re: Jaki telefon z oferty plusa ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.02, 10:53
        troche nie trafiles w forum :)
        ale jesli potrzebujesz szczegolowych informacji - polecam www.gsmonline.pl/
    • madziasz Re: Jaki telefon z oferty plusa ??? 05.11.02, 14:09
      nie wiem czy jest w promocji + ale polecam Nokię 6310i... i zależy jeszcze od
      tego czego wymagasz od telefonu:)
    • maxel Re: Jaki telefon z oferty plusa ??? 05.11.02, 20:00
      Nie wiem czy jeszcze sa w salonach dostepne:) ale proponawalbym Ci telefon juz
      nieco wiekowy, a mianowicie nokie 5110. Mam go od mniej wiecej 2 lat po kilku
      zmianach i nie zamienilbym na inny. A to ze wzgledu na baterie. Po 2 latach
      uzytkowania trzyma ponad tydzien (telefon wlaczony jest 24 na dobe). A przy
      minimalnej ilosci rozmow nawet do 2 tygodni. A jak mialem urlop przez caly
      miesiac i wlaczlem go nan noc to przez miesiac nie potrzebowal ladowania.

Pzdr

maxel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka