Gość: bebe IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 20.01.06, 17:45 Co może być przyczyną ? Dodam, że potem komputer odpala się już normalnie i pracuje tak jak zwykle. Czy to zasilacz czy moze jakiś konflikt sprzętowy ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: bolo Re: Warkot przy starcie kompa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:53 Podejrzewam, że życie któregoś z wntylatorów się kończy: zasilacz, procesor albo może chipset lub karata graficzna. Link Zgłoś
elias26 Re: Warkot przy starcie kompa 20.01.06, 22:56 jakiej marki posiadasz płyte główna, nowe płytki maja ruznego rodzaju ustawienia pracy wentylatorów, moze to jest przyczyna, podaj mi marke twojej płyty, cos poradzimy :) Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Warkot przy starcie kompa IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 21.01.06, 00:19 Płyta główna to Asus P4P8X. Link Zgłoś
Gość: Czerń Re: Warkot przy starcie kompa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 15:31 u mnie warkot też był i okazało się że mam uszkodzoną stację dyskow. po wymianie taśmy działa bez zarzutu. napisz co było . Link Zgłoś
Gość: znawca materii Re: Warkot przy starcie kompa IP: *.chello.pl 21.01.06, 00:38 Gość portalu: bolo napisał(a): > Podejrzewam, że życie któregoś z wntylatorów się kończy: zasilacz, procesor alb > o może chipset lub karata graficzna. obstawiam chip`set prohardver.hu/pics/newsx/_news/asus_p4p800_800.jpg Link Zgłoś
manhu Re: Warkot przy starcie kompa 21.01.06, 15:03 Umnie tak warczy komp który stoi w tempetarurze ok.0 st C, ale jak jest ciepło rusza bez problemu. Zwykle warczy tak wiatrak zabrudzony itp. Link Zgłoś
dlugopisem Re: Warkot przy starcie kompa 21.01.06, 15:10 odłącz wszelkie wentylatory, one już spełniły swoją rolę, zaoszczędzisz na prądzie Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Warkot przy starcie kompa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:02 W tych płytach wentylator na chipsecie często pada Link Zgłoś