IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:36
czy da się obejrzeć fragment filmu, jaki ściągnął się do tej pory w emule,
tak jak można to zrobić np w net transporcie? np film ma 800mb, do tej pory
ściągnęło mi się 400mb i dalej się ściąga, czy mogę zobaczyć ściągniętą
połowę?
Obserwuj wątek
    • browanx Re: emule 10.02.06, 23:39
      lewym na plik i podgląd (oczywiście jak jest taka opcja)
      • Gość: majk Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:48
        ale opcja preview pojawia mi się tylko przy spakowanych folderach z plikami
        audio...
        • neder Re: emule 10.02.06, 23:53
          Opcja pokazuje się wtedy kiedy masz ściągnięty początek i koniec pliku. Inaczej
          nie da rady.
          • Gość: weldon Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 09:48
            A może da ...

www.cdrinfo.pl/download/2317233251
            pzdr
            • Gość: Nu Daaa Kanieszno Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 11:42
              Gość portalu: weldon napisał(a):

> A może da ...
              >
              > www.cdrinfo.pl/download/2317233251
              > pzdr

A jednak się NIE DA !
              Ten program jest tylko do filmów w AVI i nie działa z fragmentami ściągniętymi
              przez Emule.
              • Gość: Antek Re: emule IP: *.acn.waw.pl 12.02.06, 01:33
                Generalnie da sie ale z linii polecen - do Emule znacznie lepszy jest VideoLan,
                ktory nie potrzebuje nawet poczatku filmu zeby zrobic podglad.
    • sylwiassss Re: emule 11.02.06, 12:06
      Przy wyłączonym mule spróbuj otworzyć plik .dat AllPlayerem. Czasami działa,
      czasami nie.
    • Gość: amlam jeden program dziala zawsze i dobrze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:14
      tzn. jedyny z tych co uzywalem :)
      klikając "podgląd" w eMule powstaje drugi plik w katalogu tempa emule a tym samym masz dwa razy to samo na dysku z tymze jedno jest ".avi" a drugie ".part"
      i zeby tego uniknąc(szkoda miejsca na smiecie), w "informacjach o pliku" (PPM w eMule) szukasz który to jest plik, jak wiesz który to plik i jego scieżke
      (np.C:\Program Files\eMule\Temp\001.part.met)to sciągasz program spod
      www.videolan.org/vlc/download-windows.html
      program odtwarza pliki ".part" nie tworząc drugiego pliku wiec oszczędzasz miejsce, ale musisz mieć (tak jak to pisano wyzej) pierwsze i ostatnie fragmenty pliku. ja tylko go uzywam i nie ma problemu.
      w emule widać rozszerzenie ".part.met" ale w w programie otwierasz plik ".part"
      to chyba wszystko
      pzdr
      • swinka_morska Re: jeden program dziala zawsze i dobrze :) 12.02.06, 00:18
        ech.... to nie prosciej poprostu przekopiowac plik *.met w inne miejsce na
        dysku i zmienic mu rozszerzenie na *.avi ??? sciagniete czesci sie odtwarzaja
        bez problemu, a dziury automatycznie przeskakuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka