Dodaj do ulubionych

Pytanie do ZNAWCY Outlook Express

IP: 212.160.65.* 10.10.01, 12:09
Czy istnieje możliwość dostania się do skrzynki pocztowej z pominięciem hasła
do tożsamości? Kto mi doradzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: android Re: Pytanie do ZNAWCY Outlook Express IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:38
      A fe, nie ładnie jest podglądać cudze wiadomości a poczta OE zlokalizowana jest
      w odpowiednim folderze w katalogu /Windows, którego musisz juz niestety
      samodzielnie poszukać, jeżeli chcesz poczytac cudze listy - standardowo.

android
      • Gość: MarekG Re: Pytanie do ZNAWCY Outlook Express IP: *.acn.waw.pl 10.10.01, 21:49
        no jest tak:
        c:\Windows\Application Data\Identities\{1D8B41C0-7C93-11D5-9053-EF790A31E46C}
        \Microsoft\Outlook Express
        to je w moim przypadku - wszystkie pliki ktore tam sa zkopiuj gdzies i potem je
        mozesz importowac do dowolnego Outlook Expressa - nie wiem o zadnym hasle w OE
        • Gość: android Re: Pytanie do ZNAWCY Outlook Express IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 23:43
          Gość portalu: MarekG napisał(a):

> no jest tak:
          > c:\Windows\Application Data\Identities\{1D8B41C0-7C93-11D5-9053-EF790A31E46C}
          > \Microsoft\Outlook Express
          > to je w moim przypadku -

Tak jest w większości przypadków, choć bywaja wyjątki u mnie jest np. D:\Poczta ;)

>wszystkie pliki ktore tam sa zkopiuj gdzies i potem je
          >
          > mozesz importowac do dowolnego Outlook Expressa - nie wiem o zadnym hasle w OE

Jeżeli ustawiasz tożsamość w OE, to automatycznie zabezpieczasz ja hasłem i o to
          zabezpieczenie właśnie chodzi.

android

• Gość: Gościu Re: Pytanie do ZNAWCY Outlook Express IP: 212.160.65.* 11.10.01, 06:52
            Dzięki za podpowiedzi, spróbuję, jeżeli mi się uda to dam znać. Wiem że jest to
            fe, ale nie mam złych zamiarów, to czysta ciekawość. Taka słabość.
            Pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka