sdfsfdsf 25.03.03, 22:09 ten kanal nie powinien nazywac sie psychologia tylko poradnia malzenska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oak Re: taka sobie uwaga (dopisek) IP: iB.rudanet.com:* / 192.168.1.* 25.03.03, 22:19 w dodatku "z ograniczoną odpowiedzialnością" ) ______________________________________________ Decedies repetita placebit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: taka sobie uwaga IP: *.unl.edu 25.03.03, 22:21 sdfsfdsf napisał: > ten kanal nie powinien nazywac sie psychologia tylko poradnia malzenska Dobrze mowisz. Swiatek wokol ktorego kreci sie zycie dla wielu to tylko kochanie sie. To jest cel i srodek do zycia. Wystap przeciwko temu modelowi a chmara sie zleci. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: taka sobie uwaga 25.03.03, 22:27 Kochajmy sie! Ja bede kochal siebie a Ty siebie :"))) Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: taka sobie uwaga 25.03.03, 22:32 kwieto napisał: > Kochajmy sie! > Ja bede kochal siebie a Ty siebie :"))) czy jezeli wezme slub sam ze soba to cos sie zmieni w moim stosunku do siebie? czy bede sie czesciej zdradzal? czy lepiej jednak zyc ze soba na kocia lape? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: taka sobie uwaga 25.03.03, 22:37 Mysle ze slub bedzie ukoronowaniem Twojego zwiazku :"))) Tylko pamietaj, zebys zalozyl sobie dwa konta, jak twierdza tu gdzies w okolicach, to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: taka sobie uwaga IP: iB.rudanet.com:* / 192.168.1.* 25.03.03, 22:33 Gość portalu: Imagine napisał(a): > .... to tylko kochanie sie. ...... < jestem zbudowany pięknem substytutu jaki kolega użył zastepując potoczną nazwę pewnej cześci ciała, która w mniemaniu wiekszości obywateli tej planetki, jest osią w okół, której obraca się galaktyka. ) ___________________________________________ fable convenue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: taka sobie uwaga IP: *.unl.edu 25.03.03, 23:09 Gość portalu: oak napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > .... to tylko kochanie sie. ...... < > > jestem zbudowany pięknem substytutu jaki kolega użył zastepując potoczną nazwę > pewnej cześci ciała, która w mniemaniu wiekszości obywateli tej planetki, jest > osią w okół, której obraca się galaktyka. ) > > ___________________________________________ > fable convenue Ciesze sie ze moglem w czyms pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: taka sobie uwaga IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.03.03, 22:33 Taaa, chmara sie zleci...Ty Imagine, lepiej powiedz temu swojemu kumplowi Witusiowi,ze mi problemow w domu narobil. Zachwycony jego internetowa strona, tez chcialem policzyc dnie spedzone wspolne z malzonka. Tylko nie pamietalem kiedy slub z nia zawarlem. Delikatnie sie jej zapytalem a ona cala mase obelg pod moim adresem wyslala!!! Od kilku dni ze mna nie gada i jeszcze obarczyla mnie cala masa bzdurnych obowiazkow domowych!!! Liczyc mi sie zachcialo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: taka sobie uwaga IP: *.unl.edu 25.03.03, 23:11 Gość portalu: ryba napisał(a): > Taaa, chmara sie zleci...Ty Imagine, lepiej powiedz temu swojemu kumplowi > Witusiowi,ze mi problemow w domu narobil. > Zachwycony jego internetowa strona, tez chcialem policzyc dnie spedzone > wspolne z malzonka. Tylko nie pamietalem kiedy slub z nia zawarlem. Delikatnie > sie jej zapytalem a ona cala mase obelg pod moim adresem wyslala!!! Od kilku > dni ze mna nie gada i jeszcze obarczyla mnie cala masa bzdurnych obowiazkow > domowych!!! Liczyc mi sie zachcialo!!! To nie moj koles. A po drugie nie nasladuj go. Zreszta, to tylko farmazony spod szyldu "positive thinking". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: taka sobie uwaga IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.03.03, 23:21 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > Taaa, chmara sie zleci...Ty Imagine, lepiej powiedz temu swojemu kumplowi > > Witusiowi,ze mi problemow w domu narobil. > > Zachwycony jego internetowa strona, tez chcialem policzyc dnie spedzone > > wspolne z malzonka. Tylko nie pamietalem kiedy slub z nia zawarlem. > Delikatnie > > sie jej zapytalem a ona cala mase obelg pod moim adresem wyslala!!! Od kil > ku > > dni ze mna nie gada i jeszcze obarczyla mnie cala masa bzdurnych obowiazko > w > > domowych!!! Liczyc mi sie zachcialo!!! > To nie moj koles. A po drugie nie nasladuj go. Zreszta, to tylko farmazony > spod szyldu "positive thinking". Heh, teraz mnie to mowisz? Po fakcie? A ja tak liczylem te lata przestepne, zeby sie nie pomylic, tylko nie wiedzialem gdzie skonczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: taka sobie uwaga IP: *.unl.edu 25.03.03, 23:28 Gość portalu: ryba napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > > > Taaa, chmara sie zleci...Ty Imagine, lepiej powiedz temu swojemu kump > lowi > > > Witusiowi,ze mi problemow w domu narobil. > > > Zachwycony jego internetowa strona, tez chcialem policzyc dnie spedzo > ne > > > wspolne z malzonka. Tylko nie pamietalem kiedy slub z nia zawarlem. > > Delikatnie > > > sie jej zapytalem a ona cala mase obelg pod moim adresem wyslala!!! O > d kil > > ku > > > dni ze mna nie gada i jeszcze obarczyla mnie cala masa bzdurnych obow > iazko > > w > > > domowych!!! Liczyc mi sie zachcialo!!! > > To nie moj koles. A po drugie nie nasladuj go. Zreszta, to tylko farmazon > y > > spod szyldu "positive thinking". > > Heh, teraz mnie to mowisz? Po fakcie? A ja tak liczylem te lata przestepne, > zeby sie nie pomylic, tylko nie wiedzialem gdzie skonczyc:))) O to sie nie martw. Niedlugo wszyscy skonczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: taka sobie uwaga IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.03.03, 23:36 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > > > > > Taaa, chmara sie zleci...Ty Imagine, lepiej powiedz temu swojemu > kump > > lowi > > > > Witusiowi,ze mi problemow w domu narobil. > > > > Zachwycony jego internetowa strona, tez chcialem policzyc dnie s > pedzo > > ne > > > > wspolne z malzonka. Tylko nie pamietalem kiedy slub z nia zawarl > em. > > > Delikatnie > > > > sie jej zapytalem a ona cala mase obelg pod moim adresem wyslala > !!! O > > d kil > > > ku > > > > dni ze mna nie gada i jeszcze obarczyla mnie cala masa bzdurnych > obow > > iazko > > > w > > > > domowych!!! Liczyc mi sie zachcialo!!! > > > To nie moj koles. A po drugie nie nasladuj go. Zreszta, to tylko far > mazon > > y > > > spod szyldu "positive thinking". > > > > Heh, teraz mnie to mowisz? Po fakcie? A ja tak liczylem te lata przestepne > , > > zeby sie nie pomylic, tylko nie wiedzialem gdzie skonczyc:))) > > O to sie nie martw. Niedlugo wszyscy skonczymy. To ja chyba skoncze pierwszy, wlasnie mnie rzucila na biurko list od Hamilton Solicitors, wypisuja jakies glupoty o moim zachowaniu, potem o domu, samochodach, biznesie, dziecku, koncie, zarobkach, ubezpieczeniach, funduszach emerytalnych, i cos tam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: taka sobie uwaga IP: *.unl.edu 25.03.03, 23:39 Zapalac gromnice ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: taka sobie uwaga IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.03.03, 23:55 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Zapalac gromnice ? I to kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella przepraszam, ze sie wtrace... 26.03.03, 00:57 o co chodzi z tym liczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: przepraszam, ze sie wtrace... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 26.03.03, 22:18 anahella napisała: > o co chodzi z tym liczeniem? > Nasz kolega Witus, ma strone internetowa na ktorej dumnie oznajmia ze spedzil ze swoja zona 10000 dni (pieknych). Ja tez chcialem policzyc ( tylko te piekne dni ), zaczalem od tylu i nie wiedzialem gdzie skonczyc, bo zapomnialem date slubu... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: przepraszam, ze sie wtrace... 27.03.03, 03:29 Gość portalu: ryba napisał(a): > Nasz kolega Witus, ma strone internetowa na ktorej dumnie oznajmia ze spedzil > ze swoja zona 10000 dni (pieknych). Ja tez chcialem policzyc ( tylko te piekne > dni ), zaczalem od tylu i nie wiedzialem gdzie skonczyc, bo zapomnialem date > slubu... Aaaa rozumiem. Glupio wpadles. Moze zamiast kupowac sobie konia kup zonie diamentowa kolie i futro z norek? Mysle ze bedzie skuteczniejsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: przepraszam, ze sie wtrace... 27.03.03, 06:15 anahella napisała: > > Aaaa rozumiem. Glupio wpadles. Moze zamiast kupowac sobie konia kup zonie > diamentowa kolie i futro z norek? Mysle ze bedzie skuteczniejsze;) > Tylko czy futro z norek nie bedzie zbyt ziemiste? Jeszcze to zona jako aluzje odczyta i znowu bedzie problem Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: taka sobie uwaga 25.03.03, 23:01 moze i masz racje, ale jesli nie tu to gdzie? :) niektorzy sluchaja rad, ale wystarczy poczytac jakis szerszy watek i widac kosmiczne rozbieznosci w poradach, sa skrajne opinie na temat jednej malenkiej sprawy, a czlowiek i tak zrobi tak jak uwaza za stosowne. Niejednokrotnie piszac o malzenskich klopotach po prostu chca sie z nimi podzielic. moze lepiej by bylo gdyby watki byly bardziej wydumane, mniej prozaiczne. wyeliminowaloby sie pewnie wielu, bo nie mieliby zbyt wiele do powiedzenia (w tym pewnie i ja). ale czy o to chodzi? pozdrawiam cossa sdfsfdsf napisał: > ten kanal nie powinien nazywac sie psychologia tylko poradnia malzenska Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: taka sobie uwaga 25.03.03, 23:20 sdfsfdsf napisał: > ten kanal nie powinien nazywac sie psychologia tylko poradnia malzenska Poradnia malzenska, i przed malzenska! Bo wiele jest tutaj przewaznie pan, ktore nie moga jakos sobie nikogo znalezc. Bo albo sa wredne - albo rude, albo jedno i drugie. No i fiksuja, bo samej kobiecie to ciezko. A jak juz sie taka chajtnie, i maz pozna sie na takiej, to nic dziwnego ze pozniej ja zdradza. I znowu pojawia sie problem - PSYCHOLOGICZNY. Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf taki sobie kawal 25.03.03, 23:31 w takim razie kawal zeby dyskusja rumiencow nabrala, uslyszalem niedawno w trojce: na poczatku bog stworzyl adama ale adam strasznie sie sam nudzil i zdecydowal sie poprosic boga o jakies towarzystwo, powiedzmy kobiete przyszedl do boga i mowi - chcialbym zebys stworzyl kobiete piekna, madra, zgrabna, inteligentna, zabawna, uczciwa, pracowita itd.itp. bog zastanowil sie i powiedzial ok, ale bedzie cie to kosztowalo reke i noge, co ty na to? adam sie zastanowil i zapytal - a czy udaloby sie cos wykombinowac z zebra? koniec kawalu.(w tle slychac gromki smiech i oklaski) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Ja znam lepszy:P 26.03.03, 01:00 Po stworzeniu Adama i Ewy Bog sie pyta: - Ktore z was chce siusiac na stojaca? - Ja! Ja! - wykrzykuje Adam - Dobrze - mowi Bog - to w takim razie dla Ewy pozostaje orgazm wielokrotny. Oj! chyba malo kto sie smieje;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: taki sobie kawal 26.03.03, 06:40 To Trojka takie knoty teraz puszcza? Bosz.... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: taka sobie uwaga 25.03.03, 23:42 az takie jestesmy straszne? c. re_ne napisał: > sdfsfdsf napisał: > > > ten kanal nie powinien nazywac sie psychologia tylko poradnia malzenska > > > Poradnia malzenska, i przed malzenska! Bo wiele jest tutaj przewaznie pan, > ktore nie moga jakos sobie nikogo znalezc. Bo albo sa wredne - albo rude, albo > jedno i drugie. No i fiksuja, bo samej kobiecie to ciezko. A jak juz sie taka > chajtnie, i maz pozna sie na takiej, to nic dziwnego ze pozniej ja zdradza. > I znowu pojawia sie problem - PSYCHOLOGICZNY. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: taka sobie uwaga 25.03.03, 23:51 ok Gość portalu: Imagine napisał(a): > namolne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrednababa Re: taka sobie uwaga IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 09:12 re_ne napisał: > >Poradnia malzenska, i przed malzenska! Bo wiele jest tutaj przewaznie pan, > ktore nie moga jakos sobie nikogo znalezc. Bo albo sa wredne - albo rude, albo > jedno i drugie. No i fiksuja, bo samej kobiecie to ciezko. A jak juz sie taka > chajtnie, i maz pozna sie na takiej, to nic dziwnego ze pozniej ja zdradza. > I znowu pojawia sie problem - PSYCHOLOGICZNY. .........no wiesz..!!!! ;(( nie przypominam sobie, żebym się gdzieś tutaj użalała.... hihihi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: taka sobie uwaga 26.03.03, 09:58 Wrednababo! Re_ne chyba nie lubi kobiet. :)) A może one go nie lubia?? :)) Widzisz - dla niego albo rude albo wredne.. :) Rudość schodzi mi z włosów - musze się na nowo przefarbowac - będę i ruda i wredna (ale nicka nie zmienię! ). :)) A forum jak forum - nie ma co sie użalac - na forum jak w życiu. Codzienne problemy przeplatane wystapieniami malkontentów, maniaków seksualnych lub religijnych, tych co wiedza najlepiej (to ja?? :) ), bluzganiami tych co nic innego nie maja do powiedzenia, czasem problemy egzystencjalne się pokazą, czasem prawdziwa tragedia, czasem chęc wygadania. Samo życie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrednababa Re: taka sobie uwaga IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 10:42 ..no chyba faktycznie nie lubi kobiet... ..ale dowiedziałam sie co mnie czeka !!! najpierw zacznę fiksować ;) potem ktoś się zlituje i się ze mną "chajtnie" a potem się na mnie pozna i zacznie mnie zdradzać na prawo i lewo bo na to zasługuję... życie jest piękne i z nadzieją patrzę w przyszłość :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: taka sobie uwaga 26.03.03, 11:17 No, cudnie po prostu! Ale pięknie też brzmi poradnia małzeńska i przedmałżeńska dla samotnych kobiet. Hi hi :))) Coś jak poradnia AA dla 10-latków. Odpowiedz Link Zgłoś