Dodaj do ulubionych

Najtańszy Internet! PlusGSM

IP: *.plusgsm.pl 24.02.06, 11:16
Polecam lekturę Reulaminu rewolucyjnej cenowo usługi:
www.iplus.pl/materialy/promocje/promocja_dostep_internet_publiczne_ip.pdf
...niestety tylko w teorii. Bowiem niektórzy konsultanci z Biura Obsługi Klienta (BOK) nie mają pojęcia o istnieniu tej promocji, a inni twierdzą, że uruchomienie przedmiotowej usługi jest możliwe tylko po uprzednim wykupieniu iPlusa za niespełna 60 zł/miesiąc. To nonsens. W regulaminie nie ma o tym ani słowa!
Że coś leży na rzeczy świadczy to, że po zadanym oficjalnie mailem pytaniu Plusowi w poniedziałek do tej pory nie dostałem odpowiedzi. Dostałem za to zapytanie z automatu, czy jestem zadowolony z jakości usług świadczonych przez Internetowe Biuro Obsługi Klienta, bo "Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna"... Kpina
Koleżanki, koledzy wypowiedzcie się proszę, jak rozumiecie treść ww. regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: pq Re: Najtańszy Internet! PlusGSM IP: 83.223.141.* 24.02.06, 11:21
      Nie widze nic w tym pdfie
    • krzysztofsf Re: Najtańszy Internet! PlusGSM 24.02.06, 11:34
      Wywala ze strony i zmienia. Sadze, ze to blad w sformulowaniach, a promocja miala dotyczyc nadawania IP a nie samego dostepu. Nie wiem, jak wyglada identyfikacja korzystajacego z dostepu poprzez Plusa bez wlaczonej uslugi - moze wszystkie np. maile maja wspolne IP np. routera, przez ktory Plus laczy sie z netem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka