Gość: occmaniak IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.03.06, 03:03 Witam wszystkich. Wlasnie zgralem sobie gre z emule, i nie chce mi dzialac. potrzwbowalem cracka, wiec sciagnolem troche, i nie wiem do jakiego foldera go wlozyc! Moze mi ktos pomoc? Thnx Link Zgłoś Obserwuj wątek
camilla3 Re: pytanie o crack 06.03.06, 07:39 Jak nie potrafisz krasc to kup oryginal. A gdzie masz wlozyc cracka, to zaraz inni ci napisza. Link Zgłoś
Gość: alta22 Re: pytanie o crack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 11:21 Rozumiem przez to, ze jak ktoś potrafi kraść, to może. Tak? Link Zgłoś
Gość: Ко Re: pytanie o crack IP: *.crowley.pl 06.03.06, 11:40 Sądząc po serwerze, z którego nadajesz, powinieneś się spytać tu: reporting.bsa.org/usa/home.aspx?pr=1 Link Zgłoś
Gość: p Re: pytanie o crack IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.03.06, 13:20 skad w was polaczkowie tyle zjadliwosci .zaden i zadna z was nie jest do konca w porzadku wiec po co te umoralniajace zlosliwe i idiotyczne uwagi.Polska paranoja uczciwosci .Rzygac sie chce. Link Zgłoś