Gość: anezob33 IP: *.clubnet.pl 16.03.06, 09:44 jak usunac drukarke w trybie awaryjnym poniewaz poprzez dodan usun programy nie chce mi usunac drukarki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: a.s.s. Re: tryb awaryjny IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.06, 09:56 Znajdz na dysku wszystko co dotyczy drukarki i kasuj recznie. Albo programem Unlocker. Link Zgłoś
r0ger Re: tryb awaryjny 16.03.06, 11:41 Gość portalu: a.s.s. napisał(a): > Znajdz na dysku wszystko co dotyczy drukarki i kasuj recznie. > Albo programem Unlocker. Ty - co stwierdziłem już w kilku wątkach - chyba nie zawsze zdajesz sobie sprawę z tego co mówisz? -- Link Zgłoś
Gość: a.s.s. Re: tryb awaryjny IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.06, 11:49 "Ty - co stwierdziłem już w kilku wątkach - chyba nie zawsze zdajesz sobie sprawę z tego co mówisz?" Mozliwe ale Ja pisze. P.S.Przeczytaj pierwszy watek. Link Zgłoś
Gość: asgaard Re: tryb awaryjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:26 drukarka to nie program tylko sprzęt o ile się nie mylę Link Zgłoś
Gość: a.s.s. Re: tryb awaryjny IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.06, 10:38 "drukarka to nie program tylko sprzęt o ile się nie mylę" Zgadza sie,tylko ze drukarki maja oprogramowanie. Link Zgłoś