Dodaj do ulubionych

gra komputerowa

IP: 195.94.193.* 10.12.02, 13:38
witam, poszukuję jakiejs extra gry komputerowej (moze strategicznej?), chce
ja zakupic dla mojego 18-let. brata a sama jestem w tej kwestii zielona. Moze
ktos z was moze mi cos polecic (najlepiej jesli bedzie to super nowosc).
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: merien Re: gra komputerowa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 17:58
      Polecam Heros of might and magic IV to bardzo rozbudowa gra strategiczna, ma niewielkie wymagania sprzetowe w porownaniu do GTA III. Bedzie kosztowala okolo 100zl, jesli cena Cie troche przeraza mozesz kupic Heros III za 19zl to wczesniejsza wersja, w niczym wlasciwie nie ustepuje czworce.
      A jesli brat jest prawdziwym zapalencem to Commandos2, co do trudnosci tej gry zdania sa podzielone, dla mnie moze nie jest trudna aczkolwiek nieco skomplikowana, chociaz na pewno trudniejsza od HerosIV.
      Dobre opinie slyszalem tez o polskiej grze Kozacy, chociaz sam jeszcze nie gralem.
      • Gość: mgregor Re: gra komputerowa IP: *.icm.edu.pl / *.elartnet.pl 10.12.02, 18:54
        Witam!

Kozacy sa kiepscy.Gralem i (mimo ze nie jestem zbyt wymagajacy) gra nie zrobila
        na mnie praktycznie zadnego wrazenia. Podobnie jak kolega polecam HOMM albo
        Warcrafta III.

Pozdrawiam
        Mgregor
        • Gość: macek Re: gra komputerowa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.12.02, 23:01
          Gość portalu: mgregor napisał(a):

> Witam!
          >
          > Kozacy sa kiepscy.Gralem i (mimo ze nie jestem zbyt wymagajacy) gra nie
          zrobila
          >
          > na mnie praktycznie zadnego wrazenia. Podobnie jak kolega polecam HOMM albo
          > Warcrafta III.
          >
          > Pozdrawiam
          > Mgregor

pozwolę się nie zgodzić jeśli chodzi o kozaków, to gra świetna, znakomicie
          dopracowana graficznie, jedna z najlepszych strategii jakie kiedykolwiek się
          pojawiły. Wbrew pozorom nie polska a ukraińska
    • Gość: bano Re: gra komputerowa IP: 80.48.114.* 11.12.02, 05:10
      18 letni??? hmmm. moze "randez vous z nieznajoma" ;)))),
      a na powaznie to np stajnia ea sports: fifa, nhl, nba 2003. Hmmm moze te byc
      Collin 3, albo Unreal 2003. Generalnie spytaj brata co lubi. Wtedy idz do
      sklepu. Ewentualnie niech gatunek okresli chociaz.
      Pozdro
      • 3telnick Re: gra komputerowa 11.12.02, 08:25
        no EA ani Unreal to nie są gry strategiczne :)
        Warcraft III to komercyjny hit, tak jak Heroes of Might & Magic... myślę, że
        jeden z tych tytułów powinien być ok.
        • Gość: bano Re: gra komputerowa IP: 80.48.114.* 11.12.02, 20:05
          gra strategiczna podana byla w pytaniu, ze znaczkiem pytajnika. Generlanie
          miala byc extra gra. Kazdy co innego lubi, dlatego najlepiej pytac sie brata.
          A jesli juz wybierac miedzy Warcraftem a Heroes to zdecydowanie wygrywaja
          herosi. Nie zawiodlem sie na niej w porownaniu do war3
          pozdro
    • Gość: blaskovitz Re: gra komputerowa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 22:29
      tylko "Return to castle Wolfenstein" (powrót na zamek Wolfenstein) albo "Medal
      of Honour"
      • Gość: fn Re: gra komputerowa IP: proxy / *.radio.com.pl 12.12.02, 19:24
        powiedz mu, żeby wziął na wstrzymanie i poczekał do wiosny na DOOM III
        PS. aha! musisz dokupić do tego pentium 4 minimum 3GHz. Niech sobie maluch
        pozabija potwory ;)
    • Gość: edzio Re: gra komputerowa IP: 217.153.97.* 13.12.02, 15:37
      nie jest to strategia, ale niedawno wyszła polska wersja mafii, jeżeli jest
      równie fajna jak angielska, to można sobie fajnie pograć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka