jestemsobieania 28.03.06, 16:28 witam! w jaki sposób mogę naprawić mój odtwarzacz mp3 - creative zen micro?? istnieje jakiś punkt naprawy? otóż wejście coś szwankuje.. nie styka. można je wymienić?? proszę o pomoc!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
polynomial Re: naprawa odtwarzacza mp3 - creative zen micro 02.04.06, 20:27 A co się konkretnie stało? Link Zgłoś
blipek Re: naprawa odtwarzacza mp3 - creative zen micro 16.06.06, 21:21 Mam dokładnie ten sam problem z Zen Micro... Kontaktowałem się z działem obsługi klienta Creative... i powiedzieli mi że będzie kosztowało to (nie mam już gwarancji) 110.11 Inc Vat EURO!!! Do tego trzeba to zrobić drogą pocztową gdyż serwis znajduje się w Dublinie... ech... Jeśli ktoś zna miejsce gdzie można by było naprawić taki odtwarzacz dokładam się do próśb o pomoc koleżanki która założyła ten temat... Link Zgłoś
zolwik Re: naprawa odtwarzacza mp3 - creative zen micro 06.10.06, 10:59 U mnie tez nie styka wejscie do sluchawek:( I rowniez skonczyla sie gwarnacja (12 miesieczna) zadzwonilam do rzecznika praw konsumenta i powiedzial ze mam sie powolac na ustawe o szczegółowych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego z dnia 27.07.2002 dz. ust. nr 141 poz. 1176 art. 8 ust 1 i w ciagu 24 miesiecy od zakupu sprzedajacy odpowiada za naprawe produku. zamierzam do nich napisac pismo (bo sklep twierdzi ze gwarancja sie skoczyla) i zaniesc im odtwarzacz. Po zalatwieniu sprawy dam znac co i jak. Co ciekawsze sklep twierdzi ze tylko ja mam probelm z tym odtwarzaczem, a jesli wpisze sie w wyszukiwarke zen micro to wyskakuja fora na ktorych ludzie opisuja ten sam rodzaj usterki. Pozdrawiam Link Zgłoś
gibenrath ten sam problem!!!!!!!!!! 01.12.06, 18:57 a gwarancja się skończyła i jestem w kropce Link Zgłoś
zolwik Re: ten sam problem!!!!!!!!!! 05.12.06, 13:54 Tak jak napisalam w moim poprzednim poscie w ciagu 2 lat mozesz zwrocic sie do sprzedawcy. Mi wymienili na nowy. Milego dnia i powodzenia. Link Zgłoś