IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 01.04.06, 19:31
Kosz cały czas jest pełny a nic w nim nie ma, a jak daje opróżnij kosz to mi
się pyta czy napewno chce usunąć "windows". Jak to zrobić zeby tak nie było??
Obserwuj wątek
    • Gość: a.s.s. Re: Kosz IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.06, 20:36
      Wcisnij tak i tak nie usunie Windowsa.
    • camilla3 Re: Kosz 01.04.06, 22:06
      Jesli to nie jest zart na prima aprilis, to idz z tym problemem na forum WIRUSY.
      • Gość: Damian Re: Kosz IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 02.04.06, 00:41
        To prawda. Jak wciskam "tak" to pisze "Odmowa dostępu"
        • unreserved Re: Kosz 02.04.06, 00:43
          przeskanuj cały system antywirusem i antyspyware, tak profilaktycznie, może to jakiś szkodnik jest odpowiedzialny za ten cały problem
          • Gość: Damian Re: Kosz IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 02.04.06, 00:45
            Skanowałem. nie ma nic
            • unreserved Re: Kosz 02.04.06, 00:47
              hmm... nie wiem, może jakiś inny program który masz na kompie coś pogrzebał w rejestrze. najlepiej jeszcze poczekaj, może ktoś na forum będzie mógł coś więcej dopowiedzieć na ten temat;)
              • Gość: Damian Re: Kosz IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 02.04.06, 00:49
                dzieki napisalem jeszcze na wirusach o moim problemie moze tam ktos sie znalazl
                • unreserved Re: Kosz 02.04.06, 00:51
                  a wklepałeś to wcześniej do forumowej wyszukiwarki? moze Twój problem już miał ktoś inny...
                  • Gość: Damian Re: Kosz IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 02.04.06, 00:57
                    dobry pomysl ale ciezko jest to tak napisac zeby wyskoczylo. teraz jest jeszcze
                    lepiej sa 2 elementy które sa ale ich nie widac i nie da sie usunac.
                  • r0ger Re: Kosz 02.04.06, 00:58
                    Ja bym najpierw zrestartował explorator, a jeżeli nie wiesz jak to zrestartuj komputer.
                    • Gość: Damian Re: Kosz IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 02.04.06, 01:01
                      nic to nie daje . juz mi sie nie chce kombinowac nic takiego sie nie dzieje
                      narq dzieki za pomoc
                      • Gość: a.s.s. Re: Kosz IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.06, 08:51
                        Sproboj tym:
                        www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=88&id=1125
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka