Dodaj do ulubionych

flash - czemu nie działa

IP: *.petrus.com.pl 03.04.06, 21:54
Witam, mam problem z flashem: gdy jestem zalogowany na swoim koncie (winXP)
wszystko jest ok (jest to konto administratora). Jednak na kontach innych
użytkowników flash nie działa. Przy instalacji (na moim koncie) nie było
mozliwości wyboru czy ma być dostępny dla wszystkich czy nie. Zresztą problem
pojawił się dopiero niedawno. Co może być przyczyną? Dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • badjuk Re: flash - czemu nie działa 03.04.06, 22:41
      Zablokowana została możliwość instalacji programów pod innymi kontami, dla tego
      flash nie może się zainstalować.
      • Gość: booster Re: flash - czemu nie działa IP: *.petrus.com.pl 05.04.06, 18:16
        dzięki, za odpowiedź. Mozesz jeszcze napisać w jaki sposób mogę to odblokować?
      • najglupszy Re: flash - czemu nie działa 05.04.06, 18:53
        co ma piernik do wiatraka? Gość zainstalował flasha jako admin więc każdy z
        pozostałych użytkowników powinien mieć do tego dostęp, użytkownicy już niczego
        nie instalują w tym przypadku! Problem występowałby gdyby użytkownicy nie mieli
        praw odczytu w niezbędnych folderach programu. Szczegółowo odpowiedzieć się nie
        da, ponieważ to zależy od struktury systemu którą utworzył sobie autor tematu.
        • Gość: booster Re: flash - czemu nie działa IP: *.petrus.com.pl 19.04.06, 20:53
          Witam, może ktos jednak bedzie mógł mi pomóc? w "zarządzaniu dodatkami" w IE
          (gdy jestem zalogowany jako admin) zauważyłem że pokazuje się
          zarówno "shockwave activeX control" jak i "shockwave flash object". Gdy
          przeloguję na zwykłego użytkownika pojawia się tylko ten pierwszy dodatek -
          mimo , że oba były instalowane identycznie. może ta informacja nasunie Wam
          jakieś pomysły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka