wisniaman 04.04.06, 23:23 moj pc nie wykrywa ipoda u kolegi wykrywa mam windowsa xp sp2 instalowałem stereowniki usb 2.0 mam podlonczona drukarke przez usb odłanczałoem ja i nic :( macie może jakis pomysł ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marekatlanta71 Re: problem z szufelka 05.04.06, 00:43 Najprawdopodobniej wersja iTunes/iPod software na PC'ecie nie pasuje do wersji iPod software na Shuffle. Mozliwe tez ze masz wersje 1.1.2 oprogramowania na Shuffle - byla ona znana z problemow z niektorymi USB Link Zgłoś
wisniaman Re: problem z szufelka 05.04.06, 11:03 u kolegi zrobiłem szufelce restore i nadal u mnie nie wykrywa a mam najnowszego ipod updater Jakieś pomysły ? pozdrawiam Michał Link Zgłoś
marta_kwiatkowska Re: problem z szufelka 10.04.06, 18:06 -------------------------------------------------------------------------------- iPod działa :) dla tych co mają takie same problemy. proszę podłączyć iPoda do komputera, wyłączyć iTunes jakby się uruchomił, a następie uruchomić iPod software updater znajdujący się w menu start/programy/iPod i wybrać restore. Powodzenia :) Link Zgłoś
wisniaman Re: problem z szufelka 10.04.06, 21:48 u mnie na kompoterze własnie nie moge tego zrobić ponieważ nie wykrywa go windows xp i w ipod updater nie moge wybrac ani update ani restore robiłem to u kolegio na pc a u mnie nadal lipa pozdrawiam i prosze o pomoc Link Zgłoś
marta_kwiatkowska Re: problem z szufelka 10.04.06, 22:11 napisz do marcin@apple.com.pl mi pomógł :) Tobie też powinien. Powodzenia Link Zgłoś