pskrzyn 07.04.06, 00:11 mam problem, pisząc tekst nierozważnie odzieliłem sobie dwie jego części posiomą linią. jak ją skasować? trace już cierpliwość, prosze bardzo o pomoc. z góry dzieki. pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
pskrzyn Re: MS Word [help] 09.04.06, 11:32 nie dziala ... jestem mało kumaty ale nie aż tak ... znika w jednym miejscu, pojawia sie w drugim. mam juz tego dość. jestem na skraju załamania nerwowego. BŁAGAM O POMOC! Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: MS Word [help] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:26 Format->Style i formatowanie->usunąć styl: Dół: (Pojedyńcza linia ciągła, Automatyczny, 1,5 pt Szerokość linii) Grubość lini podałem przykładowo. Link Zgłoś
Gość: olik Re: MS Word [help] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:09 zaznacz kreskę i delete Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: MS Word [help] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:31 pskrzyn napisał: > mam problem, pisząc tekst nierozważnie odzieliłem sobie dwie jego części > posiomą linią. Po drugim takim rozdzieleniu linią poziomą, Word pomyślał że taki ma być styl zazanaczania akapitów. I z upoerem maniaka bedzie je wstawiał. Zwykłe delete nie pomoże. Trzeba usunąć ten styl. Jak to zrobić napisałem niżej a ten post dopisuję aby wyjaśnić co się właściwie stało. Pozdrawiam Link Zgłoś