andrzejbobyk 15.04.06, 21:15 szukam najnoweszego suse 10 najchetniej na dvd. czy ktos moglby mi podeslac. zwroce koszty przesylki?? harvard@o2.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
tymon99 ja zwykle korzystam w tej sprawie z tego linku: 15.04.06, 21:21 www.allegro.pl/search.php?string=suse Link Zgłoś
lukassszzz Re: kto mi podesle suse 10 16.04.06, 12:07 poczekaj chwilke - 25 kwietnia wychodzi suse 10.1 (kde 3.5.1 open office 2.02, firefox 1.5.0.2 i wiele innych aktualizacji) warto poczekac :] Link Zgłoś
andrzejbobyk Re: kto mi podesle suse 10 17.04.06, 17:18 dzieki lukaszzz za info!! poczekam chociaz korci mnie juz zainstalowanie suse bo tyle dobrego o nim slyszalem zaczalem troche czytac i chyba zamienie ubuntu na suse!! jak sie ooczywiscie sprawdzi. a powidz mi czy wersja evaluation to pelna wersja? nie ograniczona czasowow. bo koels na allegro sprzedaje niby taka i twierdzi ze to pelna.! i jeszcze jedno czy na wersje profesonal trzeba miec licencje??? oraz w jaki mmagazynie szukac tej nowej werji 10,1? bo jakos na tych linuksowych czasopismach sie nie znam! dzieki Link Zgłoś
domin66 Re: kto mi podesle suse 10 18.04.06, 10:01 Evaluation to pełna wersja - ale bez pomocy technicznej Novella. Od Open Suse rózni się z tego co zauważyłem jedynie tym, że ma jave i flasha. W OS trzeba zainstalować je samodzielnie. Być może są jeszcze jakieś inne, drobne różnice. Nie sugeruj się nazwą - evaluation tu nie oznacza, że będziesz mógł korzystać z tego systemu tylko przez określony czas. Co do magazynów - to po tym jak się ukarze, to gdzieś się zapewne pojawi np. w Easy Linux. Link Zgłoś