Gość: Rene IP: 213.199.192.* 21.12.02, 17:50 Co tu dużo mówić, zawsze korzystałem z programików Microsoftu. Ten powalił mnie na kolana. Trzeba dylko wgrać mały pliczek *dll w odpowiednie miejsce ;-) i voila. Zobaczcie tu: www.incredimail.com Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: k`k Re: IncrediMail Xe >>> rewelacyjny progr IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.12.02, 22:42 Ma dwie wady,w tematach jakieś zbitki liter wysyła i brak polskich czcionek,reszta to same zalety.Do użytku towarzyskiego rewelacja:) Link Zgłoś
Gość: k`k Re: IncrediMail Xe >>> rewelacyjny progr IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 11:17 Gość portalu: k`k napisał(a): > > Ma dwie wady,w tematach jakieś zbitki liter wysyła i brak polskich > czcionek,reszta to same zalety.Do użytku towarzyskiego rewelacja:) tematy już OK Ale czcionek nie mogę wpisywać polskich. Może jest jakis sposób??? Link Zgłoś
Gość: Bolek Jak usunąćskróty klaw. do IncrediMaila? IP: *.acn.waw.pl 22.12.02, 21:39 Gość portalu: k`k napisał(a): > Gość portalu: k`k napisał(a): > > > > > Ma dwie wady,w tematach jakieś zbitki liter wysyła i brak polskich > > czcionek,reszta to same zalety.Do użytku towarzyskiego rewelacja:) > > tematy już OK > Ale czcionek nie mogę wpisywać polskich. > Może jest jakis sposób??? Spróbuj czcionki Arial Unicode MS, i nastaw odpowiednio kodowanie. Ale to i tak nie w pełni pomaga. Alt + N (ń), wywołuje nowe okno , chociaż w menu nowe okno ma skrót Ctrl + N, też coś ma Alt + L (ł). Próbowałem zlikwidować te skróty, ale nie znalazłem do nich dostępu. Bez ł i ń to jakby nie to samo. Sam program sympatyczny, do korespondencji z dziećmi idealny. B. Link Zgłoś
da.killa Re: IncrediMail Xe >>> rewelacyjny progr 22.12.02, 13:04 Matko Boska! Jakby ktoś mi przysyłał takie mejle w html z różniastymi czcionkani, tłami i obrazkami to od razu założyłbym filtr na taką osobe... Link Zgłoś
Gość: ani Re: IncrediMail Xe >>> rewelacyjny progr IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 14:17 A mnie sie bardzo podoba, szkoda tylko, ze ci, ktorzy sprawdzaja poczte bezposrednio na serwerach, maja papeterie, animacje i cala reszte w zalacznikach. Polskich liter chyba nie bedzie nigdy... A ja osobiscie wole maile utworzone w IncrediMail od zwyklych, bo mozna o wiele wiecej wyrazic i ogolnie sa bardzo mile dla oka... Link Zgłoś
da.killa Re: IncrediMail Xe >>> rewelacyjny progr 22.12.02, 14:26 Jak tak Ci się podoba to poszukaj programu wysyłającego mejle we fleszu czy aviku - to moze jeszcze fajniejsze i jeszcze berdziej zapychajace siec... a ile mozna wyrazic! Link Zgłoś
Gość: Antos Re: IncrediMail Xe >>> rewelacyjny progr IP: *.darkstar.pl 22.12.02, 15:47 da.killa napisał: > Jak tak Ci się podoba to poszukaj programu wysyłającego > mejle we fleszu czy aviku - to moze jeszcze fajniejsze i > jeszcze berdziej zapychajace siec... a ile mozna wyrazic! > hahaha dokladnie i wyslij to "modem-owcom" buahahah Link Zgłoś
Gość: merien Re: eudora? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 18:55 ja uzywam the bat! - nieprawdopodobna wygoda i komfort obslugi, a poza tym bezpieczenstwo zaden vir sam sie nie otworzy, jednak zastanawiam sie nad eudora, czy warto zmienic? Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: eudora? IP: *.acn.waw.pl 22.12.02, 21:41 Gość portalu: merien napisał(a): > ja uzywam the bat! - nieprawdopodobna wygoda i komfort obslugi, a poza tym bezp > ieczenstwo zaden vir sam sie nie otworzy, jednak zastanawiam sie nad eudora, cz > y warto zmienic? Nigdy nie używałem żadnego innego programu. Nie przesiadł bym się z Eudory (teraz to już v5.2) na żaden inny. B. Link Zgłoś
Gość: merien Re: eudora? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 23:32 moglbys uzasadnic swoj wybor informacja nie bo nie to za malo Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: eudora? IP: *.acn.waw.pl 23.12.02, 01:56 Gość portalu: merien napisał(a): > moglbys uzasadnic swoj wybor informacja nie bo nie to za malo Mam tu wszystko co potrzeba, a na dokładkę nie wlezą mi Outlookowe wirusy. Najlepiej ściągnij sobie E. i zainstaluj na próbę. Nic nie kosztuje. Albo weź ze styczniowego nru bodajże PC World. B. Link Zgłoś
Gość: Entuzjasta Re: eudora? IP: proxy / *.zywiec.plusnet.pl 23.12.02, 15:02 Jest duży wybór, z efektami, tłami lub bez, więc każdy tu znajdzie to czego szuka. Powiadamiacze animowane op nadejściu nowej poczty są rewelacyjne. Wiele kartek na różne okazje. Super efekty, masa filtrów i możliwości tworzenia reguł. Jestem pod wrażeniem. Outlook to jednak przeżytek. Oczywiście konserwatyści, zawsze będą uważać inaczej. no i......wspaniałe skóry. A tak! Skóry są rewelacyjne. Z polskich czcionek zrezygnować trzeba tylko z literki ł. Ale co tam! Link Zgłoś
Gość: Entuzjasta Incredimail Xe IP: proxy / *.zywiec.plusnet.pl 23.12.02, 15:05 Żeby nie było wątpliwości, mój poprzedni post dotyczy oczywiście Incredimail Xe Jest Great, Superb, Fantastic, Terrific, Brilliant, Lovely, whatever... Link Zgłoś