Gość: kika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:27 Hej nie działa mi funkcja wyszukaj pliki i foldery oraz narzędzie do rozwiązywania problemów.Co zrobić?pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:32 ponawiam Link Zgłoś
Gość: mlody85 Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:34 jak nie dziala? tzn nei masz takiej opcjii w ogole w menu WYszukaj czy jak? Link Zgłoś
Gość: adrian.c93@gmail.c Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.04.06, 18:34 MOŻE USUENAŁAŚ JAKIŚ PLICZEK SYSTEMOWY?? Bo jak nic nie usuwałaś to nie wiem co jest grane Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:48 Jest w menu start, wyszukaj pliki lub foldery,klikam na to i nie ma nic:(to samo z narzędziem do rozwiązywania problemów(przy różnych urządzeniach),nic nie usuwałam Link Zgłoś
lazygeek Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa 19.04.06, 21:23 Sproboj czegos takiego: załóż plik np. szukaj.vbs wklej do niego poniższe 3 linijki Dim objShell Set objShell = CreateObject("Shell.Application") objShell.FindFiles zapisz i uruchom Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:39 A jeszcze prościej da się wytłumaczyć,bo ja z komp za dobra nie jestem;)jak ten plik założyć i gdzie?krok po kroku.Aha pomoc i obsługa techniczna też nie działa:( Link Zgłoś
yamata Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa 20.04.06, 22:13 Dobrze byłoby wiedzieć co namieszałaś i skąd ten problem. Czy odinstalowywałaś jakieś elementy systemu, wyłączałaś usługi albo grzebałaś w gpedit.msc ;) Plik załóż w notatniku. Wklej te trzy linijki i nazwij tak jak Ci napisano. Z rozszerzeniem włącznie (.vbs) Wrzuć plik do katalogu głównego Windows. Wszystko. Jak nic to nie da, proponuję prześledzić swoje wcześniejsze "dokonania" a potem zajrzeć do Google'a ;) Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:16 Nic nie mieszałam bo się na tym nie znam. Wczoraj natomiast robiłam porządek z kodekami,bo miałam problemy z filmami.I co?i o dziwo potem patrzę a wyszukaj pliki lub foldery działa!i jak wyłączałam komp to działało a dziś już nie:( zrobiłam tak jak radziliście i nic:( Link Zgłoś
caesar_pl Tu jest odpowiedz 25.04.06, 13:22 www.pc-experience.de/wbb2/thread.php?threadid=16304 punkt Suche fehlt im Startmenü:czyli funkcja szukac w menu START brakujaca: nalezy link downladen -Download der Reg-Datei- i ten maly pliczek skopiowac lub przeniesc tam ,gdzie pliki startowe czyli najczesciej C:\ i kliknac mysza.Plik sie zainstaluje w Registry i powinna byc funkcaj SZUKANIA. Link Zgłoś
Gość: mlody85 Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:26 mzoe ci sie wydac ze to zadna pomoc ale.. reinstalnij winde i juz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:38 No to pewnie by pomogło,ale chciałam spróbować mniej drastycznych metod. Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:55 ponawiam Link Zgłoś