Dodaj do ulubionych

Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:27
Hej nie działa mi funkcja wyszukaj pliki i foldery oraz narzędzie do
rozwiązywania problemów.Co zrobić?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:32
      ponawiam
      • Gość: mlody85 Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:34
        jak nie dziala? tzn nei masz takiej opcjii w ogole w menu WYszukaj czy jak?
      • Gość: adrian.c93@gmail.c Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.04.06, 18:34
        MOŻE USUENAŁAŚ JAKIŚ PLICZEK SYSTEMOWY??
        Bo jak nic nie usuwałaś to nie wiem co jest grane
        • Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:48
          Jest w menu start, wyszukaj pliki lub foldery,klikam na to i nie ma nic:(to samo
          z narzędziem do rozwiązywania problemów(przy różnych urządzeniach),nic nie usuwałam
          • lazygeek Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa 19.04.06, 21:23
            Sproboj czegos takiego:
            załóż plik np. szukaj.vbs
            wklej do niego poniższe 3 linijki
            Dim objShell
            Set objShell = CreateObject("Shell.Application")
            objShell.FindFiles
            zapisz i uruchom
            • Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:39
              A jeszcze prościej da się wytłumaczyć,bo ja z komp za dobra nie jestem;)jak ten
              plik założyć i gdzie?krok po kroku.Aha pomoc i obsługa techniczna też nie działa:(
              • yamata Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa 20.04.06, 22:13
                Dobrze byłoby wiedzieć co namieszałaś i skąd ten problem. Czy odinstalowywałaś
                jakieś elementy systemu, wyłączałaś usługi albo grzebałaś w gpedit.msc ;)

Plik załóż w notatniku. Wklej te trzy linijki i nazwij tak jak Ci napisano. Z
                rozszerzeniem włącznie (.vbs) Wrzuć plik do katalogu głównego Windows. Wszystko.

Jak nic to nie da, proponuję prześledzić swoje wcześniejsze "dokonania" a potem
                zajrzeć do Google'a ;)
                • Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:16
                  Nic nie mieszałam bo się na tym nie znam. Wczoraj natomiast robiłam porządek z
                  kodekami,bo miałam problemy z filmami.I co?i o dziwo potem patrzę a wyszukaj
                  pliki lub foldery działa!i jak wyłączałam komp to działało a dziś już nie:(
                  zrobiłam tak jak radziliście i nic:(
              • caesar_pl Tu jest odpowiedz 25.04.06, 13:22
                www.pc-experience.de/wbb2/thread.php?threadid=16304
                punkt Suche fehlt im Startmenü:czyli funkcja szukac w menu START brakujaca:
                nalezy link downladen -Download der Reg-Datei- i ten maly pliczek skopiowac lub przeniesc tam ,gdzie pliki startowe czyli najczesciej C:\ i kliknac mysza.Plik sie zainstaluje w Registry i powinna byc funkcaj SZUKANIA.
    • Gość: mlody85 Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:26
      mzoe ci sie wydac ze to zadna pomoc ale.. reinstalnij winde i juz
      • Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:38
        No to pewnie by pomogło,ale chciałam spróbować mniej drastycznych metod.
    • Gość: kika Re: Wyszukaj pliki lub foldery-nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:55
      ponawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka