Dodaj do ulubionych

atramenty do drukarek Dell - gdzie kupic w Polsce?

IP: *.range86-139.btcentralplus.com 22.04.06, 15:44
Witajcie. Drukarka atramentowa Dell 810 (wszystko w jednym) - ma tylko jeden zbiornik na atrament, wiec czern chyba generuje z innych kolorow. Gdzie i czy w ogole mozna do tej drukarki kupic nowe zbiorniki lub zamienniki. Czy sa jakies refillery albo systemy napelniania? Glupio byloby postawic na biurku nowa drukarke i wyrzucic ja po oproznieniu zbiorniczka "fabrycznego". Od razu zaznaczam, ze wcale jej nie chcialem - byla w promocji na zasadzie "nie chcem ale muszem" razem z komputerem. Probowalem cos znalezc w internecie ale nici. Dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Lexmark 23.04.06, 00:41
      Lexmark produkuje drukarki dla Della.
      Niemal identyczna do Dell 810 jest Lexmark X2350, która używa
      cartridge 18C0781
      www.lexmarkstore.com/product.asp?sku=2705115
      Zawsze możesz zamówić u Della za dwa dolary drożej
      accessories.us.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?c=us&l=en&cs=04&sku=310-7518
      Znalazłem ci sklep w Polsce, który sprzedaje oryginalne cartridge
      lexmark Numer 1 z pewnością pasujacy do twojego della 810
      www.dodrukarki.pl/go/_info/?id=21739
      • Gość: Mediator Re: Lexmark IP: *.range86-128.btcentralplus.com 23.04.06, 12:47
        Felusiak1!!!!!! Problem w tym, ze nie wiem, czy jestes Kobieta czy mezczyzna,
        bo od tego zalezy, czy nalezy Ci sie morze roz czy ogromna i omszala flacha
        whisky. Odczytalem Twoja odpowiedz i omal nie spadlem z krzesla. To, ze komus
        chcialo sie poszukac dla mnie sklepu i jeszcze rozwiazac (informacyjnie) moj
        problem to jest COS. Bardzo serdecznie dziekuje. Po raz kolejny na tym Forum
        doznaje takiego olsnienia, ze moja wiara w normalnych, madrych i dobrych ludzi
        wcale nie musi kwalifikowac mnie do psychiatry. Bardzo serdecznie dziekuje!!!

Mediator
        Leeds, UK
        • Gość: Mediator Re: Lexmark IP: *.range86-128.btcentralplus.com 23.04.06, 13:07
          Przepraszam - roze Ci sie chyba nie przydadza, bo jestes mezczyzna - nie
          doczytalem dokladnie. A przy okazji - odwiedzilem te strony i wydrukowalem sobie
          dane produktow oraz fotografie zbiorniczkow. Rzeczywiscie sa prawie identyczne -
          jedyna roznica jaka zauwazylem to inne ulozenie karbow na "ometkowanej" stronie
          cartridga od Della i tego do Lexmark - ale one chyba maja tylko ulatwic
          wyciaganie pustego cartridge'a, wiec mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.

Jeszcze raz dziekuje bardzo serdecznie
          Mediator
          • felusiak1 Re: Lexmark 27.04.06, 06:56
            Cieszę się, że mogłem pomóc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka