Dodaj do ulubionych

Poratujcie Moją Żone!!!!

IP: *.crowley.pl 27.04.06, 00:42
Cześć. Nie karzcie mnie za to że tu piszę ale Szukam pomocy a nie wiem bardzo gdzie jej szukać!, moja żona napisała 3 działy pracy licancjackiej i tak jak to "kobieta" zapisywała wszystko na dyskietce a nie pomyślała by też zapisać na kompie.Dyskietkę właśnie szlak trafił i żonka jest załamana, bo tyle pracy i do tego nawet nie ma dostępu do tych książek z których pisała.
W związku z tym faktem czy zna ktoś jakiś sposób na odzyskanie dznych z dyskietki??? Dizęki i PRZEPRASZAM!
Obserwuj wątek
    • Gość: mlody85 Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 00:46
      powiem co kiedys robilem za czasow dyskietek, ale nie wiem, czy zadziala

zrob szcegolowego scandisca i pozniej od razu sprobuj skopiowac pliki na dysk,
      mi to kiedys pomagalo..
    • Gość: s Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: 158.75.130.* 27.04.06, 08:48
      Znajdź jakiś sklep z mózgami dla kobiet.
      • Gość: akodo Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: 194.150.97.* 28.04.06, 07:38
        ty sie ze swoja kochanka prawica nie rozstajesz
    • Gość: T-800 Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.04.06, 09:12
      Spróbuj tego: www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=9018
      Ale się nie nastawiaj...
      • Gość: Veni Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: 212.191.80.* 27.04.06, 11:35
        www.community.tomshardware.pl/community/showflat.pl?Cat=&Board=other&Number=119911&page=17&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=

www.agavk.p9.pl/strony/progra_recover.php

Roznie mozna rozumiec ze szlag trafil dyskietke ale jesli chodzi o odzyskanie
        danych etc to w/w linki pomoga, sam to stosowalem kiedys ale musze przyznac ze
        nie zawsze odzyskiwalem wszystko ale sprobuj. Pozdro
    • Gość: lls Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: *.chello.pl 27.04.06, 12:12
      Moze to pomoze:
      www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=4993&st=0&p=50281&#entry50281
      • Gość: Marek Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:56
        Nic jej nie pomoże - zmień babę - ta jest beznadziejna.
    • galtom Re: Poratujcie Moją Żone!!!! 27.04.06, 20:34
      Sa w Polsce dwie firmy, ktore zajmuja sie takimi rzeczami profesjonalnie (byc
      moze nie jest to az takie drogie.
      www.ontrack.pl
      www.mediarecovery.pl

zadzwon zapytaj - jesli to praca licencjacka to chyba warto i kilka stow wydac -
      domowych sposobow nie proboj bo jeszcze pogorszysz stan nosnika albo
      uszkodzisz wiecej danych
      • Gość: ehhh Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:39
        Wspolczuje Twojej zonie takiego meza...:O
        • Gość: Jarek Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:37
          Wychodząc z Worda po jakichkolwiek zmianach program pytał czy zapisać TAK - NIE.
          Jak naciakała NIE to niech pisze od początku, może coś się nauczy, chociaż
          wątpie bo to głupia baba jest.
          • beata_ A czytać słowo pisane... 27.04.06, 22:58
            ... ze zrozumieniem, to ty umiesz?
            Może kobita i niezbyt lotna w przewidywaniu, skoro ZAPISYWAŁA wyłącznie na
            dyskietce, ale nie przekładaj na nią swoich "umiejętności"
            • Gość: Veni Re: A czytać słowo pisane... IP: 212.191.80.* 28.04.06, 01:29
              Ej chyba przesadzacie...gosciu sie zwrocil z pomoca a zostal zbesztany, nie
              powinno tak chyba byc - ta kobieta popelnila blad ale liczy sie przeciez to jak
              to teraz naprawic a nie roztrzasac czemu tak sie stalo etc. Napewno doszla juz
              do tego ze zrobila zle wiec po co ja ciagle uswiadamiac...
              • Gość: akodo Re: A czytać słowo pisane... IP: 194.150.97.* 28.04.06, 07:37
                banda debili.. szczeniaki ktorym rodzice kupili komputery, za partnerke maja
                wlasna reke a wymadrzaja sie jakby rozumy wszystkie pozjadali. Cow tym dziwnego
                ze ktos kto nie mial do czynienia z komputerami zapisuje plik na dyskietce? Nie
                kazdy wie ze to niebezpieczne, gdy od niedawna uzywa sie komputera ciezko
                wiedziec o takich rzeczach.
          • Gość: Nieobrazaj!!! Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 28.04.06, 06:54
            Gość portalu: Jarek napisał(a):
            > Wychodząc z Worda po jakichkolwiek zmianach program pytał czy zapisać TAK -
            >NIE. Jak naciakała NIE to niech pisze od początku, może coś się nauczy,
            chociaż wątpie bo to głupia baba jest.

A ty niby lepszy? Ublizasz komus sam piszac nie na temat.
            Pracy licencjackiej nie pisze sie w 15 min. wiec Zona klikala TAK wychodzac z
            worda. I co? Po kilku tygodniach dyskietka sie uszkodzila. Ale ty tego nie
            zrozumiales bo ty glupi facet jestes.
            • Gość: gluby Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: *.tnp.pl / *.tnp.pl 28.04.06, 10:52
              a mam pytanko gdzie ta dyskietka lezala? bo trzeb apamietac ze jak dlugo sie
              nieuzywa to moze uszkodzic sie ,jak twoja zona czesto uzyw adyskietek to
              polecalbym ci kupic pendrive sa pojemne (128mb,512mb,1gb)i bardziej wytrzymale
              niz dyskietki i nie psuja sie jak sie dlugo nieuzywa sie:)
              • Gość: bolek Re: Poratujcie Moją Żone!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:37
                Zdecydowanie nie na temat ale w odpowiedzi - pendrivy to niby się nie psują?
                Może najprościej pisac "na dysk?"
                Obejrz uważnie pliki edytora - może są jakieś tzmczasowe albo backupy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka