Dodaj do ulubionych

Klawisz Fn

27.04.06, 07:55
Do czego w laptopie służy klawisz Fn??? Dzięki....
Obserwuj wątek
    • Gość: Klawisz Wronki KK Re: Klawisz Fn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 08:34
      A w jakim laptopie ?

Ten klawisz Fn nie działa sam tylko w kombinacji z innymi i w każdym laptopie
      ta kombinacja służy do czego innego - musisz zobaczyć w instrukcji obsługi
      laptopa.
      • mariollo1 Re: Klawisz Fn 27.04.06, 08:48
        Acer TravelMate 2413...
        • Gość: Laptopowiec Re: Klawisz Fn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 09:01
          Nie znam Acera, ale w laptopach klawisz Fn zwykle jest w innym kolorze
          (niebieski) i działa z innymi klawiszami na których są symbole w tym samym
          kolorze co Fn. Np. Fn + klawisz z jasnym słoneczkiem rozjasnia obraz, a z
          ciemnym słoneczkiem przyciemnia. Moze też słuzyć do zmiany głosnosci dźwieku
          (na klawiszach sa wtedy np. strzałki w górę i w dół). Fn+klawisz z symbolem
          monitora przełącza obraz miedzy monitorem zewnetrznym (projektor, TV) a LCD
          laptopa itd. Po szczególy odnosnie Twojegolaptopa zrób jak napisał mój
          poprzednik: RTFM.
        • Gość: Klawisz Wronki KK Re: Klawisz Fn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 09:04
          mariollo1 napisał:

> Acer TravelMate 2413...

A ja mam Toshiba Satellite P100-221.
          To na pewno moje kombinacje z Fn będą inaczej działały niż w twoim laptopie. :(
          • Gość: a.s.s. Re: Klawisz Fn IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.06, 09:11
            www.google.pl/search?hl=pl&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Instrukcja+Obs%C5%82ugi+Acer+TravelMate&spell=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka