Gość: mat IP: 217.97.231.* 29.04.06, 15:39 Witam ma cos na dvd i chce to podzielić na CD, ale nie wiem jak może ma ktoś jakiś program to podzielenia???? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
gluby Re: Podzieleni dvd na cd !!!!!!!!!!! 29.04.06, 15:59 za pomoca winrara ustawiasz wielkosc pliku np 700mb i tyle winrar je podzieli Link Zgłoś
Gość: mat Re: Podzieleni dvd na cd !!!!!!!!!!! IP: *.lezajski.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:29 znacie moze jakis inny program ???????? Link Zgłoś
neder Re: Podzieleni dvd na cd !!!!!!!!!!! 29.04.06, 22:37 może napisz dokladnie o co Ci chodzi. czy chcesz tylko podzielić, żeby się zmieściło na płytę, czy tak, żeby móc je potem odtwarzać z tych płyt. Z resztą i dla jednego i drugiego 'problemu' były już podawane rozwiązania na tym forum. Może skorzystaj z wyszukiwarki podczas czekania na odpowiedź? pzdr Link Zgłoś
Gość: mat Re: Podzieleni dvd na cd !!!!!!!!!!! IP: *.lezajski.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:10 Chodzi mi oto ze ma grę na dvd i chce dać koledze, który niema dvd, ale nie wiem czy da się podzielić tą grę, która jest na dvd na cd ale nie wiem jaki i czy w ogóle ta gra się zainstaluje i jakim programem?? Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Podzieleni dvd na cd !!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.04.06, 13:23 Nie ta gra sie nie zainstaluje(chyba ze myslisz o instalacji "inaczej" czyli crac) Link Zgłoś
Gość: mat Re: Podzieleni dvd na cd !!!!!!!!!!! IP: *.lezajski.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:48 da się coś zrobic ??? Link Zgłoś
Gość: mat Re: Podzieleni dvd na cd !!!!!!!!!!! IP: *.lezajski.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:49 da się coś zrobić???? Link Zgłoś
gluby Re: Podzieleni dvd na cd !!!!!!!!!!! 30.04.06, 19:04 no zrob to co ci podalem innego sposobu nie znam Link Zgłoś