Gość: e IP: *.icpnet.pl 05.01.03, 10:56 czy ktoś z was miał ten sprzęt dłużej? Nie robi niespodzianek? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: KajTan Re: LG 8400 40/12/40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 14:57 Od 6-ciu miesiecy w firmie dziala LG 40/10/40 (nie slyszalem o 40/12/40) ;) Codziennie backup'uje dane z kilku serwerow, nigdy nie skopal plytki (a to juz zalezy od indywidualnego uzytkownika), i nie wydaje sie, zeby mial zamiar zapzrestac owocnej wspolpracy. Polecam wlasnie ten model ze wzgledu na 8MB buforka, bo nowszy model 48/12/48 ma go juz tylko 2MB... pozdroowka KajTan Link Zgłoś
Gość: ace Re: LG 8400 40/12/40 IP: 62.233.173.* 30.01.03, 22:21 Nie wiem jak 40, ale moja 32 właśnie niedawno wróciła z serwisu - ten badziew popsuł się po 7 m-cach użytkowania. Żebym jeszcze mocno to eksploatował - gdzie tam, jak max. 10-15 płyt miesięcznie wypalałem to góra. A z karty gwarancyjnej wynika, że wymienili prawie wszystko: laser i płytę główną. Mój stary cdrom "no-name" chodził 3 lata bez awarii, aż go sprzedałem. Ten koreański szajs nie potrafił nawet pochodzić roku. W dodatku w serwisie gość przy biurku miał stosik napędów LG, który sięgał blatu. Nie mówiąc już o monitorach i tv, których był cały regał. LG produkuje tani złom na skalę masową. Więc daruj sobie, odłóż trochę więcej i kup sprzęt, który coś sobą reprezentuje. Zresztą poszukaj jakiś promocji- zawsze można też kupić napęd trochę wolniejszy ale za to niezawodny. Link Zgłoś
Gość: wiedom Re: LG 8400 40/12/40 IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 30.01.03, 23:34 A co dokładnie padło ci w twojej nagrywarce? Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: LG 8400 40/12/40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 23:54 mysle ze na tyle set (a pewnie i tysiecy) egzemplarzy sprzedanych to ten maly stosik wysokoscia siegajacy do biurka to maly pikus Ja mam swoj dwa lata i smiga bez najmniejszych problemow (a wypalam mniej wiecej tyle co Ty, pudelko 25 plytek n okolo 2 miesiace zwykle starcza) . Jak bedziesz mial pecha to i TEAC, Yamaha, czy inny Ricoch sie rozlozy. Nie ma regoly, jak wszedzie. Ja nawet nie mam innego czytnika, czyli nagrywarka pracuje tez jako zwykly "cedek" ze tak powiem, co ponoc tez dobrze nie wplywa na naped. Pozdrawiam Link Zgłoś