Gość: krzys IP: *.hsd1.il.comcast.net 30.05.06, 06:31 czesc, mam pytanko ,dlaczego przerywa mi po nagraniu 3 % plyty ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: nero burning room 30.05.06, 06:38 Za szybko... Mialo byc: Bo cos jest zepsute? Link Zgłoś
Gość: Vidal Sasoon Re: nero burning room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 07:24 Gość portalu: krzys napisał(a): > czesc, mam pytanko ,dlaczego przerywa mi po nagraniu 3 % plyty Z pewnością NIE WIESZ jak go używać i wcale się nie dziwię skoro nawet nie wiesz jak on się nazywa. :) ROM a nie room ! Widzisz, że NIC nie wiesz. :D Link Zgłoś
blekot Re: nero burning room 30.05.06, 09:44 może twoja wersja nero gryzie się z sp2? ja tak miałem - nero dostalem z nagrywarką dawno temu i po załataniu windowsa przestało działać bo wersja była za niska no i... nie mam sp2 :) Link Zgłoś
Gość: Masarzysta Ichi Re: nero burning room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:50 blekot napisał: > może twoja wersja nero gryzie się z sp2? > ja tak miałem - nero dostalem z nagrywarką dawno temu i po załataniu windowsa > przestało działać bo wersja była za niska > no i... nie mam sp2 :) A ja mam i SP2 na XP i najnowszy NERO 7 i nic się nie gryzie ! :D Jakieś CUDA ! Link Zgłoś
blekot Re: nero burning room 30.05.06, 13:10 > A ja mam i SP2 na XP i najnowszy NERO 7 i nic się nie gryzie ! :D > Jakieś CUDA ! jak byś przeczytał dokładnie to może byś zrozumiał "dawno temu" to znaczy... dawno temu mam jakieś nero 5.cośtam i nawet gdzieś wtedy znalazłem info, że wersje poniżej 5.coś nie będą poprawnie działać po instalacji sp2; szczęśliwie załapałem się ps. po słowie, a przed wykrzyknikiem nie ma spacji ps2. drukowane pismo oznacza krzyk ps3. to co powyżej popełniasz nagminnie Link Zgłoś
m.gregor Re: nero burning room 30.05.06, 10:21 A nie lepiej bylo pobrac aktualizacje z nero.com do nowszej wersji i zostawic SP2? Link Zgłoś
Gość: a.s.s. Re: nero burning room IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.06, 10:25 Aktualizacje przewaznie kosztuja (trick firmowy). Zainstaluj CDBurnerXP Pro3 - jesz za darmo i nieskomplikowany jak Nero. Link Zgłoś
m.gregor Re: nero burning room 30.05.06, 13:01 Oj ass...Ty znowu nie wiesz o czym piszesz: www.nero.com/nero6/en/nero-up.php Link Zgłoś
Gość: werty Re: nero burning room IP: *.31.radom.pilicka.pl 30.05.06, 13:09 OEM-ów dołączanych do nagrywarek też to dotyczy? Link Zgłoś
m.gregor Re: nero burning room 30.05.06, 13:43 Tak. Nowsza wersja tego samego produktu wlacza obsluge nowych nagrywarek, poprawia problemy z niektorymi konfiguracjami. Ew. moze pomoc jeszcze update firmware'u nagrywarki (polecam strone cdrinfo.pl ) Link Zgłoś
blekot Re: nero burning room 30.05.06, 13:12 aktualizacja chyba by mi nie pomogła, musiałbym apgrejdować ($) ale radzę sobie - pod ubuntu jest graveman, kb3... Link Zgłoś
Gość: Dżon Smis Re: nero burning room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:44 m.gregor napisał: > A nie lepiej bylo pobrac aktualizacje z nero.com do nowszej wersji Nie da się zrobić z Nero 5.5/6 nowszej wersji Nero 7 - o tym piszą na stronie www.nero.com , ale ty tam z pewnością nie zaglądałeś ! :) Link Zgłoś
m.gregor Re: nero burning room 31.05.06, 17:37 ALe ja nie mowie zeby robic aktualizacje z 5 do 6 czy 7 ale zeby pobrac aktualizacje do wersji ktora sie ma. Link Zgłoś
Gość: krzys Re: nero burning room IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.05.06, 05:33 i pojawia sie komunikat POWER CALIBRATION ERROR:( Link Zgłoś
Gość: werty Re: nero burning room IP: *.31.radom.pilicka.pl 31.05.06, 08:41 Codziennie rano będziesz nam podrzucał po jednym zdaniu informacji? Może powiedz jaka nagrywarka, jakie płyty, tylko od razu, nie rozkładaj tego na dwa dni. Link Zgłoś
Gość: krzys Re: nero burning room IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.05.06, 18:07 nagrywarka jest Yamaha 2200 e ,a plytki to maxell Link Zgłoś
Gość: werty Re: nero burning room IP: *.31.radom.pilicka.pl 31.05.06, 19:05 czyli jest to cdrw i ma już swoje lata? Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: nero burning room IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.05.06, 19:14 nie pamietam ile ma lat,moze ze trzy ,ale nagrala nie wiecej jak 100 plyt:) Link Zgłoś