fumo7 19.06.06, 02:28 Zniknęła mi ikonka od ustawiania głośności na pasku zadań. Dźwięk jest, można podgłośnić tylko przez panel sterowania i jest tam zaznaczone aby umieścić ikonkę w pasku zadań. Nie wiem co to może być? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: iden Re: volume na pasku zadań IP: *.telpol.net.pl 19.06.06, 16:06 Mam podobny problem, doraźnie radzę sobie tak, że odznaczam "umieść ikonę głośności na pasku zadań", klikam "zastosuj", zaznaczam ponownie i po kliknięciu "zastosuj" ikona pojawia się na pasku zadań. Najdziwniejsze jest to, że przez kilka uruchomień komputera ikonka nie pojawia się na swoim miejscu, a przy którymś kolejnym uruchomieniu najnormalniej w świecie ładuje się do paska zadań i tak znowu przez kilka - kilkanaście uruchomień aż do następnego razu... Sam chciałbym poznać przyczynę tego zjawiska. Link Zgłoś
fumo7 Re: volume na pasku zadań 19.06.06, 18:04 A jaką masz kartę dzwiękową? Ja mam windows xp i Realtek. Dodatkowo dziwnie zachowuje się strona logowania, bo informuje że mam nieprzeczytaną wiadomość czasami, podczas gdy w rzeczywistości wiadomość została przeczytana przy poprzednim logowaniu. Link Zgłoś