baii0 19.06.06, 19:18 Zainstalowałem Linuxa Aurox 11.0 i po zrestartowaniu komputera nie chce mi się załączyć, zaraz na początku jeszcze na czarnym tle wyskakują mi jakieś 7 linijek z liczbą 99. Co mam zrobić aby zlikwidować ten problem? Link Zgłoś Obserwuj wątek
pit.el Re: Co zrobić 20.06.06, 13:40 a możesz napisać coś więcej? *jaki komputer (płyta, procesor, dysk, ram) *sprawdzales plyty przed instalacja? *jaka instalacje wybrales? Link Zgłoś
baii0 Re: Co zrobić 20.06.06, 19:11 Sprawę udało mi się rozwiązać bardzo prosto, przeczytałem gdzieś że aurox ma taki feler że na dysku nie może być żaden inny linux wcześniej zainstalowany. A komputer ma taki: Alton 2.5+ Gf FX 5200 RAM 512 (dual) Dysk 80 GB 7200obr Płyta Epox (ale nie pamiętam wersji) Teraz mam kolejny feler, nie potrafię zainstalować neostrady. Udało mi się coś zainstalować co wygląda na neostradę ale jak nacisnę na ikonkę to wyskakuje mi że komputer nie został zrestartowany po instalacji. Nich ktoś mi napisze jak ją zainstalować (ale tak w pkt. jak dla idioty)z góry dziękuję !! Link Zgłoś
pit.el Re: Co zrobić 22.06.06, 10:47 www.google.pl/linux?hl=pl&q=instalacja+neostrady&btnG=Szukaj&lr= Link Zgłoś
wookash_wp Re: Co zrobić 27.07.06, 16:24 Wygląda mi na problem z bootloaderem. Poczytaj Lilo, Grub'ie i o odzyskiwaniu systemu Linux. Link Zgłoś