Dodaj do ulubionych

Przywrócenie danych

20.06.06, 15:29
Mój kolega jak instalował win xp zapomniał przenieść zdjęć które były w moich dokumentach na inny dysk i podczas instalacji sformatował dysk z systemem(zmienił przy tym system plików z FAT na NTFS) i chciałby te zdjęcia przywrócić tylko nie wie jak. Moim zdaniem to nie ma szans na odzyskanie ale błagał mnie żebym napisał na forum bo on nie ma internetu. Jeśli by się dało to napiszcie instrukce.
Obserwuj wątek
    • gluby Re: Przywrócenie danych 20.06.06, 18:13
      nie da sie musialbysc wynajac profesjonalna firme za 2tys zl na drugi niech nie
      trzyma obraz w moich dokumnetach tylko na 2 partycji
      • Gość: dimdadim Re: Przywrócenie danych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:03
        da się, use the power of google ;)
        • Gość: Greg Re: Przywrócenie danych IP: *.acn.waw.pl 20.06.06, 20:13
          A co ci dadzą Google? Format da się cofnąć, ale przy takiej ilości zapisów,
          jaką masz przy instalacji Windy szansa na to, że da się odtworzyć zdjęcia w
          całości jest niewielka (chyba że były fizycznie skupione w jakimś miejscu,
          którego nie tknął instalator i pliki przezeń skopiowane, ale szansa na to
          niewielka.
          • m.gregor Re: Przywrócenie danych 20.06.06, 21:11
            E tam...Nawet jak nie tknal tego instalator to gosc usunal partycje, stworzyl
            nowa i przeformatowal ja na NTFS z FAT32. Jak dla mnie to juz posprzatane...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka