Dodaj do ulubionych

Jak uruchomic ActiveX w Firefoxie bez admina

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:05
Chcialbym w pracy uruchomic sobie gierke internetowa, ale podczas instalacji
pojawia sie blad 211. Przypuszczam, ze chodzi o to ze nie mam uprawnien
administratora. Czy jest jakas szansa, aby to obejsc?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: Jak uruchomic ActiveX w Firefoxie bez admina IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.07.06, 15:07
      Aleś mnie ubawił! :-) Active.x działa tylko z IE. :-)
      • Gość: Phil Re: Jak uruchomic ActiveX w Firefoxie bez admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:18
        No dobra, nie znam sie. W IE napisal ze trzeba zezwolic na jakies ActiveX wiec
        myslalem ze w Firefoxie tez to chce instalowac. Zreszta nie wazne. Cos chce
        instalowac, a Firefox nie pozwala i tu jest caly problem!
    • blekot Re: Jak uruchomic ActiveX w Firefoxie bez admina 03.07.06, 15:19
      www.iol.ie/~locka/mozilla/plugin.htm
      • Gość: Phil Re: Jak uruchomic ActiveX w Firefoxie bez admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:24
        blekot --> ten ActiveX nie jest konieczy, aby zainstalowac to w Firefoxie.
        Instaluje sie tylko jakis plugin czy cos. Na stronie z gierka pisze ze dziala
        bez problemu z Firefoxem. Zreszta u mnie w domu tez dziala. Problem w tym ze w
        pracy nie mam uprawnien admina i Firefox nie chce tego instalowac (przynajmniej
        tak mi sie wydaje).
        • r0ger Re: Jak uruchomic ActiveX w Firefoxie bez admina 03.07.06, 15:34
          Na całe szczęście Firefox nie obsługuje ActiveX. A tobie jest potrzebny najprawdopodobniej flash, albo java. I nie potrzeba - zadaje się - do tego uprawnień admina.
          • Gość: Phil Re: Jak uruchomic ActiveX w Firefoxie bez admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:51
            Wiec co to za blad 211, ktory przerywa instalacje? U mnie w domu zainstalowalo
            sie bez problemu, a w pracy nie chce...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka