Gość: johny b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:55 robię format w komputerze, płyta windows oryginalna, niestety zagineły papiery od windowsa z serialem została sama płyta i nie wiem jak znaleść seriala bo przeciez musi być ten sam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
b00g13 Re: podgląd klucza w 98 10.07.06, 22:01 HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ProductKey Link Zgłoś
b00g13 Re: podgląd klucza w 98 10.07.06, 22:03 aha zapmniałbym. najpierw w katalogu windows odpal regedit, tam dopiero wyszukaj tą scieżkę. Link Zgłoś
wredny_menel Re: podgląd klucza w 98 10.07.06, 22:08 Z www.magicaljellybean.com/keyfinder.shtml sciągnij www.magicaljellybean.com/downloads/kf141.zip odpal keyfinder.exe i zobaczysz wszystko Link Zgłoś
Gość: Dziadek POA Re: podgląd klucza w 98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:14 wredny_menel napisała: > www.magicaljellybean.com/downloads/kf141.zip > odpal keyfinder.exe > i zobaczysz wszystko A PO CO ??? Windows 98 to nie XP i klucz jest w Rejestrze - nie jest 'zaszyfrowany' jak w XP. Ale skąd masz o tym wiedzieć jak XP to twój pierwszy system w życiu DZIECINKO ! :) Link Zgłoś
wredny_menel Re: podgląd klucza w 98 11.07.06, 08:24 > A PO CO ??? Bo wiekszości uzytkowników prościej ściągnąć tędy, bez "rozbrajania" rejestru oraz obsługuje pozostałe Win Shity ! Cytat: It works on Windows 95, 98, ME, NT4, 2000, XP, Server 2003, Office 97, and Office XP. This version is a quick update to make it work with Windows Server 2003. > Ale skąd masz o tym wiedzieć jak XP to twój pierwszy system w życiu > DZIECINKO ! :) Mój pierwszy system to PDP11 - starczy Ci pamięci - bezzębny Dziadku ? Link Zgłoś
Gość: Dziadek POA Re: podgląd klucza w 98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:55 wredny_menel napisała: > > A PO CO ??? > > Bo wiekszości uzytkowników prościej ściągnąć Wcale NIE PROŚCIEJ !!! :) > bez "rozbrajania" rejestru Jakiego 'rozbrajania' ??? Otwierasz Rejestr wpisujesz w 'Szukaj': ProductKey i masz już ten klucz. > Mój pierwszy system to PDP11 - starczy Ci pamięci - bezzębny Dziadku ? To jesteś DZIECINKA ! Ja zaczynałem od PDP7. Link Zgłoś
Gość: Qba Re: podgląd klucza w 98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:59 Gość portalu: johny b napisał(a): > robię format w komputerze, płyta windows oryginalna, niestety zagineły > papiery od windowsa z serialem została sama płyta i nie wiem jak znaleść > seriala bo przeciez musi być ten sam. Nie musi być ten sam serial !!! Seriali do Windows 98 w sieci mnóstwo - wystarczy poszukać. :) Link Zgłoś