IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:29
Witam.
Mam na swoim kompie gadu-gadu kolegi (który logował się tu), więc znam jego
hasło (na moim kompie), lecz zmienił on hasło na jakimś innym kompie i nie
mogę wejść na jego gg. Czy jest jakiś sposób na to, żebym mógł odgadnąć jego
teraźniejsze hasło?
pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Gadu-gadu IP: *.daminet.pl 14.07.06, 20:47
      > Czy jest jakiś sposób na to, żebym mógł odgadnąć jego
      > teraźniejsze hasło?
      Trzeba próbować.
    • heart_of_ice Re: Gadu-gadu 14.07.06, 20:49
      co za rozsadny kolega, wiedzial, ze bedziesz chcial wsadzic nos w cudze prywatne
      sprawy...
      na szczescie mozesz mu nagwizdac; prawdopodobienstwo, ze zgadniesz jego haslo
      jest takie samo, jak wczesniej (bo nie wiem, jakie niby moze miec znaczenie
      wedlug ciebie fakt, ze zalogowal sie od ciebie, skoro haslo zmienil?)

Pauli
      --
      bywam na Łysej Górze:)
      • Gość: Gość Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:22
        Dobra, powiem tak. Poprostu wkradłem się do niego na gg (najprościej w świecie
        odgadłem sobie jego hasło), ale teraz on je zmienił, a po wejściu na jego gg,
        wyświetla mi, że 'hasło podane do serwera jest nieprawidłowe'. Niestety drugi
        raz mi się nie udało odgadnięcie jego hasła i czy w tej sytuacji jest jakiś
        sposób na wejście na jego gg?
        • heart_of_ice Re: Gadu-gadu 14.07.06, 21:28
          > czy w tej sytuacji jest jakiś
          > sposób na wejście na jego gg?

tak, poznanie hasla

a poza tym
          po jaka cholere chcesz ukrasc komus czyjas prywatnosc? w to jest karalne!
          mam nadzieje, ze kolega sie zorientowal i ma haslo takie, ktorego nie
          rozszyfrujesz, bo jestes chamski, niedojrzaly i jeszcze glupio liczysz na to, ze
          ci pomozemy...za nic!

swoja droga, ciekawe, czy kolega juz dal ci w dziob czy dopiero cie ta
          przyjemnosc czeka...

Pauli
          --
          Mężczyźni są z Marsa,a kobiety ze... Snickersa;)
          • Gość: Gość Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:32
            Takie komentarze możesz kierowac do kogoś innego (już nie chcę zaostrzać
            sytuacji i nie będę tak chamski jak Ty). Nie znasz sytuacji do końca, więc nie
            pierdziel głupot. To nie jest łamanie prywatności, a dla streszczenia chciałem
            uniknąć opisywania całej sytuacji.
            Nie wiem czy wiesz, ale domyślam się, że masz zbyt niski poziom inteligencji,
            aby to wiedzieć, ale ludzie mają twarze, a nie dzioby.
            Najserdeczniej w świecie pozdrawiam..
            Gość
            • heart_of_ice Re: Gadu-gadu 14.07.06, 21:52
              sloneczko, nie ja tu jestem chamska, bo nie ja kogos okradam z jego
              prywatnosci... niewykluczone, ze mam rzeczywiscie zbyt niski poziom
              inteligencji, ale nie potrafie sobie wyobrazic powodu dla ktorego mialabym komus
              sie tak po chamsku wlamywac...i to po dwakroc! ale moze takowy istnieje,
              poniewaz jednak NIE opisales sytuacji to dla mnie ptrzekaz jest tylko taki: chce
              sie wlamac koledze na gg
              i co, napisac jego lasce pare cieplych slow? albo wyciagnac jakis sekrecik?

aha, a na jaki komentarz twoim zdaniem zasluguja twoje dzialania? na "alez
              kochanie, z przyjemnoscia ci wszyscy ze wszystkich sil pomozemy wywinac komus
              swinstewko; oto instrukcja, co masz zrobic, milego dnia, obu wszystkie wlamy ci
              sie w przyszlosci udawaly"?

PS. wysokosc IQ nie jest rownoznaczna z poziomem wiedzy o twarzach i dziobach

Pauli
              --
              bywam na Łysej Górze:)
            • heart_of_ice Re: Gadu-gadu 14.07.06, 21:54
              oczywiscie, jesli umiesz sensownie uzasadnic swoje dzialania, to bardzo
              przepraszam:>

Pauli
              --
              Mężczyźni są z Marsa,a kobiety ze... Snickersa;)
              • ppoblocki Re: Gadu-gadu 14.07.06, 22:01
                Ależ najdroższy Motylku Ty mój.. Umiem uzasadnić swoje działania. Uwierz mi, to
                nie jest takie normalne włamanie,jeśli wogle można uznać to za włamanie.
                Rozumiem Twoje oburzenie, bo nie wyjaśniłem całej historii. Chciałem się tylko
                spytać, czy można w jakiś sposób podejrzeć jego gg i domyślam się, że NIE. Jest
                to naprawdę dosyć dłuuuga historia, więc pozwolę sobie jej nie opowiadać;)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, a szczególnie moje nowe
                Kochanie "hear_of_ice".
            • neder Re: Gadu-gadu 14.07.06, 23:09
              > > Nie wiem czy wiesz, ale domyślam się, że masz zbyt niski poziom inteligencji,

więc ja, również o niskim poziomie inteligencji (hello Pauli), powiem Ci, że
              dupek jesteś.

> Najserdeczniej w świecie pozdrawiam..

również

> Gość

neder
              • pannatulipanna80 Re: Gadu-gadu 16.07.06, 01:27
                zainstaluj program CAIN
                wychwytuje hasła wpisywane do kompa
                /zapros kolege ponownie majac w tle ten sofcik. :P
                • ppoblocki Re: Gadu-gadu 16.07.06, 12:58
                  Tak samo mogę każdy inny keylogger.
                  • Gość: bungo24 Re: Gadu-gadu IP: *.aster.pl 16.07.06, 20:06
                    Odpowiem ci, bo mogę. Odczytać hasło gg jest banalnie łatwo. Jest zapisane
                    prostym kodem w pliku config.dat w documents and settings i możesz je
                    rozkodować porównując ze swoim config.dat (albo szukając kodu w googlach).
                    Najprościej jednak jest po prostu zamienić configi. Ciekawe co za kretyn
                    odpowiada za taki stan zabezpieczeń konta. Ekipa GG naprawdę się nie postarała.
                    • Gość: bungo24 Re: Gadu-gadu IP: *.aster.pl 16.07.06, 20:08
                      Oj, mały update - poznasz w ten sposób hasło do konta i hasło do serwera, ale
                      mogą one byc już nieaktualne.
                      • ppoblocki Re: Gadu-gadu 16.07.06, 20:33
                        no właśnie :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka