Gość: competer IP: *.piasta.pl 08.02.03, 11:58 Po zaaplikowaniu Service Packa 1 zniknęła opcja w wyłączaniu kompa:stan wstrzymania.Szukałem dojścia do zakładek hibernacji, ale ona też zniknęła.Może ktoś sie z tym juz spotkał? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mruczek1@aol.com Re: XP brak stanu wstrzymania IP: *.ipt.aol.com 08.02.03, 14:10 Proponuje zobaczyc w kontrol panel folder opcje energii { nie wiem jak sie to nazywa w polskiej wersji xp } Powodzenia Grzegorz Link Zgłoś
Gość: competer Re: XP brak stanu wstrzymania IP: *.piasta.pl 08.02.03, 17:58 Gość portalu: mruczek1@aol.com napisał(a): > Proponuje zobaczyc w kontrol panel folder opcje energii { nie wiem jak sie to > nazywa w polskiej wersji xp } > Powodzenia Grzegorz Tego próbowałem na samym początku i niestety nie ma możliwości jakiś zmian dotyczących hibernacji.Są ustawienia dotyczące komp/biuro; laptop; prezentacja itd. a niżej opcje włącz monitor i wyłącz wtedy a wtedy.Dziwna sprawa o której nie ma wzmianki nawt w książce o XP. Link Zgłoś