Dodaj do ulubionych

Mam problem z formatem...

19.08.06, 20:26
Chcialem sformatowac dysk ale mam pewien problem... Mianowicie, moj ojciec ma tutaj takie cos ze jak ma sie firme to trzeba robic ksiegowosc papierkowa... A on ma to na kompie... To trzeba trzymac przez 5 lat bo skarbowka moze sie czepiac... Jak to zrobic zeby sformatowac dysk a nie stracic tego? Cala swoja muzyke itp. przenosze na ipoda ale to? To sie nazywa SUPER KSIEGA PODATKOWA... Nie mam pieniedzy na nowy dysk twardy... Moze daloby sie to tez przeniesc na ipoda? ale do tego bylo z milion aktualizacji.. wszystkie sa zainstalowane i nie moge przeciez tak o wziasc z program files odpowiedni folder i tak sobie przeniesc na ipoda a potem spowrotem przeciez... CO ROBIC?!
Obserwuj wątek
    • goof Re: Mam problem z formatem... 19.08.06, 20:30
      zgraj na płytkę !!!!
    • krzysztofsf Re: Mam problem z formatem... 19.08.06, 20:33
      marcin_71 napisał:

> Chcialem sformatowac dysk ale mam pewien problem... Mianowicie, moj ojciec ma t
      > utaj takie cos ze jak ma sie firme to trzeba robic ksiegowosc papierkowa... A o
      > n ma to na kompie... To trzeba trzymac przez 5 lat bo skarbowka moze sie czepia
      > c...

Pogadaj z ojcem - lepiej kupcie nowy dysk i moze kieszen wymienna . Mozesz dane mu zalatwic nawt wirusem. Jesli nie mozecie miec 2 komputerow, to chociaz rozdzielcie dyski.

>Jak to zrobic zeby sformatowac dysk a nie stracic tego? Cala swoja muzyke
      > itp. przenosze na ipoda ale to? To sie nazywa SUPER KSIEGA PODATKOWA... Nie mam
      > pieniedzy na nowy dysk twardy... Moze daloby sie to tez przeniesc na ipoda? al
      > e do tego bylo z milion aktualizacji.. wszystkie sa zainstalowane i nie moge pr
      > zeciez tak o wziasc z program files odpowiedni folder i tak sobie przeniesc na
      > ipoda a potem spowrotem przeciez... CO ROBIC?!
      >

Program nie ma funkcji archiwizacji? Moze skontaktujcie sie z producentem programu i niech cos podpowie.
      • marcin_71 Re: Mam problem z formatem... 19.08.06, 20:40
        Ale archiwizacja czyli co? jak zrobie formata to dane zostana, o to chodzi?
        • r_ed Re: Mam problem z formatem... 19.08.06, 22:08
          Same nie zostana. Dowiedz sie najpierw w jakim formacie ten program przechowuje
          dane. Moze ma opcje archiwizacji danych? Masz jakiegos linka do producenta tego
          wynalazku?
          • marcin_71 Re: Mam problem z formatem... 20.08.06, 01:33
            www.ksiegapodatkowa.pl/ to jest ten link... a nei wiem w jakim formacie...
            • beata_ Kontakt z producentem... 20.08.06, 15:45
              ... na stronie masz przecież

www.ksiegapodatkowa.pl/kontakt.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka