Gość: al IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:18 nie mogę wysłać poczty z konta gmail(przez outlook)z załącznikiem o wadze 190kB.pojawia się informacja:rozmiar wiadomości przekroczył limit serwera.czy to możliwe? 190kB to za dużo?o co tu chodzi? Link Zgłoś Obserwuj wątek
darek12345 Re: limit serwera gmail 26.08.06, 20:48 Gość portalu: al napisał(a): > nie mogę wysłać poczty z konta gmail(przez outlook)z załącznikiem o wadze > 190kB.pojawia się informacja:rozmiar wiadomości przekroczył limit serwera.czy > to możliwe? 190kB to za dużo?o co tu chodzi? gmail umożliwia wysyłanie załączników do 10 MB, więc z takim plikiem nie powinno byc problemu Link Zgłoś
Gość: al Re: limit serwera gmail IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 21:38 toteż stąd moje zdziwienie,ale już doszedłem-załącznik który chciałem wysłać to był plik wykonywalny a gmail nie pozwala na wysyłanie takich plików. to ten komunikat outlooka mnie zmylił. Link Zgłoś
strange_one Re: limit serwera gmail 26.08.06, 22:53 limit prekroczony ale osoby przyjmującej, niech zwolni skrzynkę :D Link Zgłoś
Gość: al Re: limit serwera gmail IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:33 to nie to,wysyłałem do różnych osób.ale jak pisałem-już wiem co jest grane Link Zgłoś
strange_one Re: limit serwera gmail 27.08.06, 11:05 ze wzgledu na zabezpieczenia nie można tez wysy łać *.exe i plików wykonalnych polecam pomoc :) Link Zgłoś