Dodaj do ulubionych

laptop acer tm 4060

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 12:55
Witam jestem od niedawna uzytkownikiem acera tm 4060 narazie jest ok
chcialbym poznac wasze opinie jesli ktos ma doswiadczenia z tym modelem.
pozdro
Obserwuj wątek
    • gluby Re: laptop acer tm 4060 03.09.06, 13:28
      po co ci opinie? przetestuj sobie laptopa i juz ;p acery sa badziewne;p
      • Gość: aceruser Re: laptop acer tm 4060 IP: *.centertel.pl 03.09.06, 18:20
        > acery sa badziewne

To zależy do czego ich używasz.
        Przez 7 lat miałem Acer Extensa 355 - zero problemów,
        od 1,5 roku mam TravelMate 300* - zero problemów,
        od 4 miesiecy mam też Aspire 3623WXMi - zero problemów.

Wszystko zależy od trzech rzeczy:
        1. czego oczekujesz i do czego potrzebujesz,
        2. czy jesteś w stanie wykorzystać,
        3. jak eksploatujesz.

Znam HP i Toshiby, które będąc w wieku mojego TravelMate'a są już prawie złomem.
        • gluby Re: laptop acer tm 4060 03.09.06, 18:57
          to zalezy jjak hp i toshiba byly uzywazne . te o kotrych mowisz byly uzywanie
          albo intesywnie albo zle uzywane
          • Gość: aceruser Re: laptop acer tm 4060 IP: *.centertel.pl 03.09.06, 20:23
            Masz oczywiście racje - źle używane, o czym zdaje się świadczyć przykład mojego staruszka Extensa, oddanego 'w naukę' małolatowi, który dokłada mu już kolejne 2 lata. Z drugiej strony ja zawsze na pytanie, co jest dla kogoś najlepsze odpowiadam, że to, co jest w stanie wykorzystać - co dotyczy tak sotware'u, jak i hardware'u; zawsze śmieszy mnie, gdy ktoś przechwala się, że ma program - dajmy na to - w wersji 12, podczas gdy ja wiem, że nie wykorzystuje nawet w 30% możliwosci dotychczas używanej przez niego wersji 6 lub 7 (dla uproszczenia celowo pomijam problem zgodności dokumentów).

A do założyciela wątku (z czym - jak mniemam - zgodzisz się): na pytania już za późno - zgłębiaj możliwości posiadanego lapka i softu.

• gluby Re: laptop acer tm 4060 03.09.06, 20:43
              fakt masz racje z programami. umia tylko chwalic sie ze ma taki program ale nie
              umia tego obslugiwac;d moze cos umia ale kto wie? kolega pochwalil sie ze ma
              lepszy ode mnie program bo nowszy powiedzialem zeby pokazal co potrafi robic na
              tym programie a on wykracal sie od odp. tak wiec nie przechwalac sue:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka