Gość: RR IP: *.dialog.net.pl 13.09.06, 03:46 Na stronie www.onet.pl znajduje się program szpiegujący BargainBuddy !!! Został wykryty przez AdAware. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: RR Re: UWAGA ! www.onet.pl -program szpiegujący !!! IP: *.dialog.net.pl 13.09.06, 03:58 Opis tego wirusa www.wirusy.4un.pl/opis/?rec_limit=10&rec_seek=620&show_paging=1&filter=new&search=&wirus_id=988 Link Zgłoś
krzysztofsf Re: UWAGA ! www.onet.pl -program szpiegujący !!! 13.09.06, 07:12 Gość portalu: RR napisał(a): > Opis tego wirusa > > www.wirusy.4un.pl/opis/?rec_limit=10&rec_seek=620&show_paging=1&filter=new&search=&wirus_id=988 Sadze, ze jest to jedna z glownych przyczyn, dla ktorych onet popiera windows i wszelki aplikacje netowe windowspochodne. Link Zgłoś
r_ed Re: UWAGA ! www.onet.pl -program szpiegujący !!! 13.09.06, 08:19 A konkretnie to gdzie na stronie onetu to jest? Link Zgłoś
Gość: bart Re: UWAGA ! www.onet.pl -program szpiegujący !!! IP: *.os1.kn.pl 14.09.06, 07:44 lavasoft-adawere zawsze wywala stronę startową onetu !!! coś w tym siedzi ?! Link Zgłoś
Gość: p2p Re: UWAGA ! www.onet.pl -program szpiegujący !!! IP: *.acn.waw.pl 14.09.06, 08:17 > lavasoft-adawere zawsze wywala stronę startową onetu !!! coś w tym siedzi ?! Nic nie siedzi. Za to stoi - jak byk: "Possible Browser Hijack attempt". Wstaw inna strone startowa to tez tak bedziesz mial. Link Zgłoś
Gość: bart Re: UWAGA ! www.onet.pl -program szpiegujący !!! IP: 193.28.0.* 14.09.06, 15:35 no wstawiłem interie jako startową przeleciałem adawerem i co ??? i nic uruchamim interent odpala sięinteria a z ulubionych co ??? wycięło skrót do onetu !!! To czemu wcześniej jak był onet to wywalało onet i wywala skrót do onetu z ulubionych ??? Link Zgłoś
Gość: ali Re: UWAGA ! www.onet.pl -program szpiegujący !!! IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 10:14 potwierdzam lavasoft i spysweeper wywalily mi link do onetu i pokazywaly robala Link Zgłoś
Gość: piracik Re: UWAGA ! www.onet.pl -program szpiegujący !!! IP: *.cable.ubr14.live.blueyonder.co.uk 13.09.06, 10:18 hehe, a ja się zastanawiałem czemu mi się na onecie angielskie reklamy wyświetlają. Link Zgłoś
neder Re: UWAGA ! www.onet.pl -program szpiegujący !!! 13.09.06, 10:34 to błąd programu, a nie. Ktoś to kiedyś wyjaśniał na Forum Wirusy. Nie mogę teraz tego znaleźć ale może warto poszukać samemu? pzdr Link Zgłoś
Gość: RR Re: UWAGA ! www.onet.pl -program szpiegujący !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.06, 11:10 ale to paskudztwo jest dopiero od wczoraj.Wiem, bo sprawdzam codziennie. Link Zgłoś
Gość: RR Re: UWAGA ! www.onet.pl -program szpiegujący !!! IP: *.dialog.net.pl 14.09.06, 19:48 Paskudztwo zostało usunięte, juz tego nie ma. Link Zgłoś