anton.gesing 23.03.03, 15:18 byłem dzisiaj na giełdzie komp. monitor w technologii LCD - 19 cal Belinea kosztuje 515 zł monitor tradycyjny 17 cal LG seria FT 700 kosztuje 700-850 z co wybrać i dlaczego, oczywiście oprócz ceny. prosze o pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: l.otto Re: jaki monitor ? IP: *.tor.primus.ca 23.03.03, 16:57 Uzywam 17" Samsung SyncMaster 171S LCD, analog, 1024 x 768, dziala dobrze, przynajmniej dla moich potrzeb, z tym ze ja robie tylko spreadsheet i wordprocessing, troche foto, nie mam gierek. Technologia sie rozwija i za jakis czas bedzie mozna kupic tanio LCD z lepsza rezolucja. Srednia zywotnosc LCD z tego co slyszalem do 15 lat, wiec spoko. Zwroc uwage na gwarancje, na LCD powinno byc minimum 3 lata. Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: jaki monitor ? IP: *.zachem.com.pl 24.03.03, 08:12 Kupiłem miesiac temu monitorek NEC LCD 1550V - jak na razie jestem zadowolony - bo i kolorków nie przekłamuje nie ma jakiejś olbrzymiej wielkości pojedynczej plamki i filmy ładnie na nim chodzą bez smużenia. Ogladąłem belinee LCD 15'' i w porównaniu z innymi monitorami LCD odpadła w przedbiegach. No ale róznica w cenie jest znaczna bo NEC kosztował mnie około 1500 zł. Link Zgłoś