kristof_35 20.10.06, 19:02 Zamierzam zmienić komputer na nowszy mam Windowsa 98 (2), 128 RAM. Nie wiem co kopić, jestem w tych sprawach zielony. Jak możecie doradzić będę wdięczny :). Mam kasy od 1500 - 2000zł. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: cdscd Re: Nowy komputer - jaki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 19:12 Jeśli ten chodzi, to może wystarczy dołożyć RAMu (oczywiście, jeśli masz wolne gniazda)? A może wystarczy zmienić procesor (ale tego nie polecam z bardzo wielu przyczyn). Fakt windows XP mają kilka funkcji na prawdę ułatwiających życie , ale... Link Zgłoś
ssaczek Re: Nowy komputer - jaki !!! 21.10.06, 09:15 Napisz, do czego ma służyć a coś wymyślim. Jeśli odpadają najnowsze gry w ustawieniach na max to za 2000zł można złożyć całkiem dobry sprzęt. Rasowanie starych nic nie daje! Link Zgłoś
Gość: serwis pc Re: Nowy komputer - jaki !!! IP: *.crowley.pl 21.10.06, 18:18 prosze napisac biuro@komputering.pl co Pan ma i postaram sie skonfigurowac Panu odpowiedzni sprzęcik za te kase Link Zgłoś