Dodaj do ulubionych

Problem z plyta...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:57
Mam taki dylemat kupilem ostatnio sluchaweczki i glosniki do komputerka mam plyte zintegorawa muzyczna na plycie glownej Asusa. I musze ciagle przelaczac jak chce sluchac muzyki z glosnikow i muzyki przez sluchawki, z tyłu kompa, to jest zenujace i denerwujace. I pytanie zastanawiam sie nad kupnem Sound blastera Audigy 4, czy ktos ma te karte i czy jest mozliwosc podlaczenia i sluchawek i glosnikow, i np przelaczania zrodla w ustawieniach na karcie??? wiecie o co chodzi...przelaczam w ustawieniach na sluchanie ze sluchawk a jak chce to na sluchanie z glosniczkow. Prosze o pomoc !!!
Obserwuj wątek
    • beata_ Re: Problem z plyta... 21.10.06, 23:05
      Szkoda, że nie kupiłeś(łaś) głośniczków z wejściem dla słuchawek...
    • Gość: quato Re: Problem z plyta... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.10.06, 23:40
      a nie prościej zamiast kupować nową kartę iść do sklepu elektronicznego i kupić
      rozdzielacz na jack? i z jednego wyjścia robisz dwa.Żadna karta dźwiękowa nie ma
      dwóch wyjść audio bo i po co? Karta wielokanałowa ma i owszem ale po jednym na
      każdą parę głośników (1xprzód 1xtył 1xśrodek i subbuffer)
    • Gość: Niunio Re: Problem z plyta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 09:47
      Nie ma karty gdzie możesz podłączyć sluchawki i glosniki jednocześnie. :)

trzeba bylo pomyslec i kupic GLOSNIKI z wyjściem sluchawkowym - tak jak to
      robia inteligentni użytkowncy komputera.
      • Gość: jaszczomp Re: Niunio. Problem z plyta... IP: *.core.lanet.net.pl 22.10.06, 15:03
        Gość portalu: Niunio napisał(a):

> Nie ma karty gdzie możesz podłączyć sluchawki i glosniki jednocześnie. :)
        >
        > trzeba bylo pomyslec i kupic GLOSNIKI z wyjściem sluchawkowym - tak jak to
        > robia inteligentni użytkowncy komputera.

Inteligentni to pomagają jak ktoś prosi o pomoc albo trzymają gębe na kłódkę jak nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia.
        • Gość: Niunio Re: Niunio. Problem z plyta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 15:32
          Gość portalu: jaszczomp napisał(a):

> Inteligentni to pomagają jak ktoś prosi o pomoc albo trzymają gębe na kłódkę
          jak nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia.

Ty do nich nie należysz - nie napisałeś ani słowa na temat. :)
          • beata_ Re: Niunio. Problem z plyta... 22.10.06, 15:57
            Za to ja napisałam o głośniczkach "z dziurką" na słuchawki, zatem spokojnie
            mogłeś nie powtarzać, a już na pewno darować sobie komentarz :-)
            • Gość: Niunio Re: Niunio. Problem z plyta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 16:12
              beata_ napisała:

> Za to ja napisałam o głośniczkach "z dziurką" na słuchawki, zatem spokojnie
              > mogłeś nie powtarzać,

Nie mogłem ! Czytam zawsze tylko główne pytanie i odpowiadam. :)

> a już na pewno darować sobie komentarz :-)

Nie mogłem ! I nie muszę ! Włażenie w dupę innym to nie jest moja recepta na
              życie. :)
              • Gość: p2p Re: Niunio. Problem z plyta... IP: *.acn.waw.pl 22.10.06, 16:25
                > Nie mogłem ! Czytam zawsze tylko główne pytanie i odpowiadam. :)

To naucz sie czytac caly watek a nie tylko glowne pytanie. To naprawde nie jest
                trudne.
              • beata_ Re: Niunio. Problem z plyta... 22.10.06, 16:40

> beata_ napisała:
                >
                > > Za to ja napisałam o głośniczkach "z dziurką" na słuchawki, zatem spokojnie
                > > mogłeś nie powtarzać,
                >
                > Nie mogłem ! Czytam zawsze tylko główne pytanie i odpowiadam. :)

Mogłeś - nie chciałeś, bo masz wszystkich w dupie najwyraźniej

> > a już na pewno darować sobie komentarz :-)
                >
                > Nie mogłem ! I nie muszę ! Włażenie w dupę innym to nie jest moja recepta na
                > życie. :)

Mogłeś - ale jak wyżej... Stosuj dalej SWOJĄ receptę na życie, a będziesz miał
                fajnie, gratuluję :-)
              • Gość: jaszczomp Re: Niunio. Problem z plyta... IP: *.core.lanet.net.pl 23.10.06, 01:14

> Nie mogłem ! I nie muszę ! Włażenie w dupę innym to nie jest moja recepta na
                > życie. :)

Twoją receptą jest prostactwo i faktycznie nie musisz się starać, bo masz tak fabrycznie. Życie forumowe nie znosi próżni i buc musi się zawsze pojawić - ty świetnie wypełniasz tę role.
                • Gość: Dziubasek Re: Niunio. Problem z plyta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:03
                  Otoz na pilocie od losnikow mam wyjscie na sluchawki ale to mi nic nie daje bo ja potrzebuje jednoczesnie podlaczyc sluchawki i mikrofon. A chodzi mi o to ze np moge podlaczyc glosniki sluchawki i mikrofon i np na karcie w ustawieniach zmienic tryb na sluchanie z glosnikow a jak chce pogadac to zmieniam na karcie tryb do rozmawiania. Wiem ze w nowym X Fi creativa jest taka mozliwosc zmiany zrodla, to zalezy od oprogramowania karty, masz wszytsjko podlaczone a karta zmienia dla Ciebie z ktorej wtyczki ma co leciec. I zastanawiam sie wlasnie nad tym czy w Tym audygi jest taka mozliwosc zeby zapamietac ustawienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka