Dodaj do ulubionych

tusz do drukarki

IP: *.internet.radom.pl 01.11.06, 18:19
witam mam takie pytanie:kupilam tusz do drukarki zeby napelnic kartridz mam
drukarke lexmark x3330 dlaczego po napelnieniu kartridza drukarna wyswietla
napis brak tuszu?
Obserwuj wątek
    • gluby Re: tusz do drukarki 01.11.06, 18:23
      zle napelnilasz tusz?
      • Gość: aga Re: tusz do drukarki IP: *.internet.radom.pl 01.11.06, 18:32
        wydaje mi sie ze dobrze napelnilam kardridz ,postepowalam zgodnie z instrukcja
        wiec nie wiem gdzie moglam popelnic blad;/
        • Gość: Obywatel Re: tusz do drukarki IP: *.ists.pl 01.11.06, 18:47
          Nigdzie nie popełniałaś błędu. Kardridż był przed napełnieniem pusty i taki stan
          "zapamiętał". Albo poszukasz informacji jak go zresetować, albo przyzwyczaj się
          do kumunikatu, że brak tuszu. Drukować powinno się poprawnie (o ile kardridż nie
          uszkodził się przy napełnianiu).

Producenci (najprawdopodobniej w trosce o środowisko) nie zalecają regeneracji
          kartridży. Dlatego napełnione "przedstawiają" się jako puste. Dotyczy to nie
          tylko Lexmarka, ale i np. HP.
          • Gość: aga Re: tusz do drukarki IP: *.internet.radom.pl 01.11.06, 18:56
            tak myslalam ze producenci drukarek zabezpieczyli sie przez podrobami i dlatego
            bedzie mi czytala drukarka brak tuszu.przyzwyczailam sie juz do tego napisu ale
            problem w tym ze ta dukarka juz nie drukuje na czarno:(bosh moze faktycznie
            uszkodzilam te kardridze;/postaram sie moze uda mi sie go zresetowac:)dziekuje
            bardzo za pomoc:)pozdrawiam
            • Gość: Szpaq Re: tusz do drukarki IP: 195.116.211.* 03.11.06, 12:04
              Może tusz był nieodpowiedni ze nie drukuje? Przeczyść dysze i sprawdź czy jest
              poprawa.
    • Gość: Sknerusy ! Kuźwa ! Re: tusz do drukarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:59
      Tak to jest jak się chce dupę szkłem wytrzeć. :)
      • Gość: Obywatel Re: tusz do drukarki IP: *.ists.pl 03.11.06, 12:53
        Ktoś z portalu Sknerusy! Kuźwa! napisał:

> Tak to jest jak się chce dupę szkłem wytrzeć. :)

Dokładnie! Zwłaszcza, że nigdzie nie było wzmianki o tym, ze drukarka nie drukuje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka